2 Nisan 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
neden öyle biliyomusun nedense biü 21:00 - 21:15 arası reklamları verdi ama öbgzk vermedi o yüzden birinde reklamdı daha önceden verdiği için

Öbgzk de 20.31 -20.45 arası verdi, bide 21.46 -22.00
22.43 - 22.57 ve 22.59 - 23.14 . Düşün öbgzk 4 kez önünü açıyor onun. Biü ise sadece 2 kez. Ona rağmen öbgzk 1. :kiki:

Öbgzk de 20.31 -20.45 arası verdi, bide 21.46 -22.00
22.43 - 22.57 ve 22.59 - 23.14 . Düşün öbgzk 4 kez önünü açıyor onun. Biü ise sadece 2 kez. Ona rağmen öbgzk 1. :kiki:
isterse 1. olsun ya biü kaç defa 1. oldu , öbgzk kaç defa yine olur ama gelecek hafta geçemez öbgzkyi nedense maç var

resmi sonçları söyleyip olayı kapatıyorum :D biü öbgzden 11 dk daha uzun bölüm yayınlamış ama reklamı 2 dk daha az

Kimse bişey bulamadı. öbgzk böyle işte kimsenin ağzına bahane bile verdirtmez. :kiki: hem öbgzk daha kısa bölüm veriyo , hem daha fazla reklam hemde 1. Lik :kiki:

- - - Ekleme - - -

evet biliyorum öbgzk daha fazla izlenmiş , ben senin gibi yapmıcam öbgzk tebrikler en çok izlenen yapım olmuş bahane yapmam

Dediğim gibi öbgzk kimsenin eline baha verdirtmez:kiki: kabullenmene sevindim gerçekleri :kiki:

reytingler çok düşük yav 1.nin 7 aldığı bi gün perşembenin 2.si 3.sü bu gün zirvede olurdu heralde nedense salı reytingleri beni hiç heycanlandırmıyo konuyu top15 de görmesem girip bakmak aklıma bile gelmedi :kiki:

Kimse bişey bulamadı. öbgzk böyle işte kimsenin ağzına bahane bile verdirtmez. :kiki: hem öbgzk daha kısa bölüm veriyo , hem daha fazla reklam hemde 1. Lik :kiki:

- - - Ekleme - - -

Dediğim gibi öbgzk kimsenin eline baha verdirtmez:kiki: kabullenmene sevindim gerçekleri :kiki:

ben öbgzk nin daha fazla izlendiğini görüyorum ve kabul ediyorum ama biü de öbgzkyi geçince sende bi kez kabul etsen çok iyi olur

ben öbgzk nin daha fazla izlendiğini görüyorum ve kabul ediyorum ama biü de öbgzkyi geçince sende bi kez kabul etsen çok iyi olur

Biü önceden hep 42 dk , öbgzk 53 dk reklam veriyodu. Ve bende bu büyük farkı söylüyodum normal olarak. Bak biü öbgzk ile nerdeyse reklam süreşerini eşitleyince basılda 6 larda kaldı..

Anlamıycak bişey yok. Tüm dünyada geçerli olan kurallar var; 6 küsüratlı isterse 6.99.999 olsun, sonuçta 6 rakamının içinde olduğu için 6 deniliyor.
sence 6 bence 7

- - - Ekleme - - -

ama sen şu an 6.92 ye 6 diyosun yaklaşık 1 reyting az söylüyosun :)