2 Nisan 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ve 20 Dakika "Ben de buradayım." dedi! :)

1) STAR: 7

20 Dakika son sahneleri dışında durağandı bugün kaçışta gerçekleşemedi.Zorba Meleği bıçaklayacak ve Kaçış Planı filmindeki gibi Ali Meleği hastaneden zorla kaçıracak gibi duruyor

Öbgzk reklam dönüşü 22.57

öbgzk reklam 22.59

öbgzk reklam dönüşü 23.14 ve Bitti.

20 Dakika başladığı günden beri ilk kez anlıklarda 1. sırada yer aldı.
En yüksek anlığını aldı 7 reytingle.. :)

20 Dakika'da kaçış var diye 4 bölüm aradan sonra izleyeyim dedim ama izlemez olaydım, kaçış maçış olmadı yahu sonlara kadar yine boştu herkes birbirinden şüphelendi falan.

Boşa geçen 2 saatimi geri istiyorum. :F

20 Dakika herkes reklama girince ancak coşmuş ama o ara aksiyon vardı zaten. Diyorum 20 dakika, kuzey güney gibi pt2'ye alınırsa izlenir, pt1'de bu tarz dizileri tutturmak zor...

- - - Ekleme - - -

Yarın öbgzk 2 grupta da zirvede olur...

yav benim de dikkatimi çekti dışardaydım daha yeni geldim gelirken her zaman esnafın tv lerini kontrol ederim çoğunda star açıktı bende şaşırdım dizinin yükselişi şaşırtmadı beni yani :D esnaf ne izlerse odur :D

- - - Ekleme - - -

reytinglere kaba taslak bakıyorum biü yine 1.olacaktır gibi gözüküyo öbgzk 2.olur 20 dakika da iyi gider

yav benim de dikkatimi çekti dışardaydım daha yeni geldim gelirken her zaman esnafın tv lerini kontrol ederim çoğunda star açıktı bende şaşırdım dizinin yükselişi şaşırtmadı beni yani :D esnaf ne izlerse odur :D

- - - Ekleme - - -

reytinglere kaba taslak bakıyorum biü yine 1.olacaktır gibi gözüküyo öbgzk 2.olur 20 dakika da iyi gider

20 Dakika iyi gitmez aga son sahnelere kadar sıkıcıydı. :D

20 Dakika'da kaçış var diye 4 bölüm aradan sonra izleyeyim dedim ama izlemez olaydım, kaçış maçış olmadı yahu sonlara kadar yine boştu herkes birbirinden şüphelendi falan.

Boşa geçen 2 saatimi geri istiyorum. :F

20 Dakika herkes reklama girince ancak coşmuş ama o ara aksiyon vardı zaten. Diyorum 20 dakika, kuzey güney gibi pt2'ye alınırsa izlenir, pt1'de bu tarz dizileri tutturmak zor...

- - - Ekleme - - -

Yarın öbgzk 2 grupta da zirvede olur...
Yok yahu sende iyice kötülemişsin diziyi. :)

20 Dakika umarım yükselir ve hak ettiği reytinge ulaşır..
Yarın Total 4-5 arası, AB 6.25-7.25 arası iyi bir sonuç olur.. :)

vadinin fragmanı hala çıkmadı mı ya günde 50 sefer bakıyorum arkadaş hala yok

ulan bi maç keyfi de yapamıyoruz lanet olsun böyle okula be ne güzel barça maçı vardı of of