23:00 - 23:15 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 6.06 , 2) KANALD: 4.61 , 3) NTV: 4.17 , 4) FOX: 3.5 , 5) STAR: 3.2
Dizinin fragmanını izledim güzel bölümdür ondan20 Dakika başladığı günden beri ilk kez anlıklarda 1. sırada yer aldı.
En yüksek anlığını aldı 7 reytingle..
yav benim de dikkatimi çekti dışardaydım daha yeni geldim gelirken her zaman esnafın tv lerini kontrol ederim çoğunda star açıktı bende şaşırdım dizinin yükselişi şaşırtmadı beni yani esnaf ne izlerse odur
- - - Ekleme - - -
reytinglere kaba taslak bakıyorum biü yine 1.olacaktır gibi gözüküyo öbgzk 2.olur 20 dakika da iyi gider
Yok yahu sende iyice kötülemişsin diziyi.20 Dakika'da kaçış var diye 4 bölüm aradan sonra izleyeyim dedim ama izlemez olaydım, kaçış maçış olmadı yahu sonlara kadar yine boştu herkes birbirinden şüphelendi falan.
Boşa geçen 2 saatimi geri istiyorum.
20 Dakika herkes reklama girince ancak coşmuş ama o ara aksiyon vardı zaten. Diyorum 20 dakika, kuzey güney gibi pt2'ye alınırsa izlenir, pt1'de bu tarz dizileri tutturmak zor...
- - - Ekleme - - -
Yarın öbgzk 2 grupta da zirvede olur...
20 Dakika iyi gitmez aga son sahnelere kadar sıkıcıydı.
vadinin fragmanı hala çıkmadı mı ya günde 50 sefer bakıyorum arkadaş hala yok