23:00 - 23:15 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 6.06 , 2) KANALD: 4.61 , 3) NTV: 4.17 , 4) FOX: 3.5 , 5) STAR: 3.2
Dizinin fragmanını izledim güzel bölümdür ondan20 Dakika başladığı günden beri ilk kez anlıklarda 1. sırada yer aldı.
En yüksek anlığını aldı 7 reytingle..![]()
yav benim de dikkatimi çekti dışardaydım daha yeni geldim gelirken her zaman esnafın tv lerini kontrol ederim çoğunda star açıktı bende şaşırdım dizinin yükselişi şaşırtmadı beni yaniesnaf ne izlerse odur
- - - Ekleme - - -
reytinglere kaba taslak bakıyorum biü yine 1.olacaktır gibi gözüküyo öbgzk 2.olur 20 dakika da iyi gider
Yok yahu sende iyice kötülemişsin diziyi.20 Dakika'da kaçış var diye 4 bölüm aradan sonra izleyeyim dedim ama izlemez olaydım, kaçış maçış olmadı yahu sonlara kadar yine boştu herkes birbirinden şüphelendi falan.
Boşa geçen 2 saatimi geri istiyorum.
20 Dakika herkes reklama girince ancak coşmuş ama o ara aksiyon vardı zaten. Diyorum 20 dakika, kuzey güney gibi pt2'ye alınırsa izlenir, pt1'de bu tarz dizileri tutturmak zor...
- - - Ekleme - - -
Yarın öbgzk 2 grupta da zirvede olur...
20 Dakika iyi gitmez aga son sahnelere kadar sıkıcıydı.![]()
vadinin fragmanı hala çıkmadı mı ya günde 50 sefer bakıyorum arkadaş hala yok