2 Kasım 2021 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Çember: Kalpsiz (TV'de İlk) | Kanal D

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Bu sezon ve bu zamandan bahsediyorum uyan artık ya

Bana ilk sezon defterlerini açtırtma, zararlı çıkarsın
Boş boş aşk sahneleriyle o kadar vakit kaybetmişsiniz ki merakla beklenen tedavi sürecinin başlaması bile reytingleri yükseltememiş hadi bence bu defteri açalım.

Reactions: Angelica
Boş boş aşk sahneleriyle o kadar vakit kaybetmişsiniz ki merakla beklenen tedavi sürecinin başlaması bile reytingleri yükseltememiş hadi bence bu defteri açalım.
İlk sezon defteri ağır geldi tabii, matematik her zaman doğrunun yanındadır

Aman doktorun dizide gözükmesi ne merakı uyandıracak, uyandıracak olsa kendi dizisi abde 5'e düşmez, sizin reyting yükselsin diye yüksek reytingli dizimize soktular kadını.
Ogm bakın biz (K.O.) hala devam ediyoruz, tekrar izlemeye başlayın mesajı verdi aç gözünü

Reactions: Angelica
Doktorun görünmesi değil Gülben'in tedaviye gitmesi merak uyandırır zaten.
Ayrıca insanların devam ettiğimizi bilmek için başka diziye ihtiyacı mı var ne alaka.

Doktorun görünmesi değil Gülben'in tedaviye gitmesi merak uyandırır zaten.
Ayrıca insanların devam ettiğimizi bilmek için başka diziye ihtiyacı mı var ne alaka.
Var tabii, totalde 4 ab'de 5'e düştünüz daha da mı ihtiyacı olmasın

Gayet güzel başlamış nesi umut vaat etmiyor haftaya yükselir bence

Sana Söz TOTAL'de iyi başlamış. Bol tekrarla gelecek hafta 5 bandına yükselebilir.

EHHŞ iyi gidiyor ama kötü düşmüş bu hafta. Muhtemelen alacağı en fazla oran 6 bandı olacak.

MasumlarApartmanı oranlarını yükseltmiş. Binnur Kaya'nın da etkisi olduğunu düşünüyorum.

Edho bitti zaten .zTrt izlicem
------

Yalancı yayındann kalkacak gibi

Reactions: The_Erinch
Yav bu yorumlarken NEDEN Fox Haber i atlıyorsunuz çoğu diziden fazla izleniyor.

Yav bu yorumlarken NEDEN Fox Haber i atlıyorsunuz çoğu diziden fazla izleniyor.
Siz neden gelip sürekli bunu yazıyorsunuz, ülke gündemi yoğun ve FOX Haber zaten bazı zamanlar zirveden bile inmedi şaşılacak bir durum değil.
Ki ayrıca stabil giden ve her gün yayınlanan bir şeyin yorumlanmasının gerek olduğunu düşünmüyorum.

Ben yazmaya üşenmiştim, ağzına sağlık tatlım.

Müge ve Esra da yorumlansın o zaman