2 Kasım 2021 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Çember: Kalpsiz (TV'de İlk) | Kanal D

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Yoo gördü hem de gerçekte. :A Şimdi görmese bile başarısından bir şey götürmez nasılsa ilk sezonuyla yeterince damga vurdu. :A
Bu sezon ve bu zamandan bahsediyorum uyan artık ya :A:A:A:A
Bana ilk sezon defterlerini açtırtma, zararlı çıkarsın :A:A:A:A:A:A:A:A:A:A

Bu sezon ve bu zamandan bahsediyorum uyan artık ya :A:A:A:A
Bana ilk sezon defterlerini açtırtma, zararlı çıkarsın :A:A:A:A:A:A:A:A:A:A
Boş boş aşk sahneleriyle o kadar vakit kaybetmişsiniz ki merakla beklenen tedavi sürecinin başlaması bile reytingleri yükseltememiş hadi bence bu defteri açalım. :bhr: :A

• Olmamış
Reactions: Angelica
Boş boş aşk sahneleriyle o kadar vakit kaybetmişsiniz ki merakla beklenen tedavi sürecinin başlaması bile reytingleri yükseltememiş hadi bence bu defteri açalım. :bhr: :A
İlk sezon defteri ağır geldi tabii, matematik her zaman doğrunun yanındadır :A :A
Aman doktorun dizide gözükmesi ne merakı uyandıracak, uyandıracak olsa kendi dizisi abde 5'e düşmez, sizin reyting yükselsin diye yüksek reytingli dizimize soktular kadını.
Ogm bakın biz (K.O.) hala devam ediyoruz, tekrar izlemeye başlayın mesajı verdi aç gözünü :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
İlk sezon defteri ağır geldi tabii, matematik her zaman doğrunun yanındadır :A :A
Aman doktorun dizide gözükmesi ne merakı uyandıracak, uyandıracak olsa kendi dizisi abde 5'e düşmez, sizin reyting yükselsin diye yüksek reytingli dizimize soktular kadını.
Ogm bakın biz (K.O.) hala devam ediyoruz, tekrar izlemeye başlayın mesajı verdi aç gözünü :A
Doktorun görünmesi değil Gülben'in tedaviye gitmesi merak uyandırır zaten. :A Ayrıca insanların devam ettiğimizi bilmek için başka diziye ihtiyacı mı var ne alaka. :A

Doktorun görünmesi değil Gülben'in tedaviye gitmesi merak uyandırır zaten. :A Ayrıca insanların devam ettiğimizi bilmek için başka diziye ihtiyacı mı var ne alaka. :A
Var tabii, totalde 4 ab'de 5'e düştünüz daha da mı ihtiyacı olmasın :A :A :A :A :A

'Masumlar Apartmanı' yükselişini sürdürmüş, rakiplerden hiç etkilenmemiş. Hafif AB grubunda bir düşüş var, haftaya toparlarız o kısmı da. Tebrikler üç grubun da liderine. :X

'Evlilik Hakkında Her Şey' tüm gruplarda 1 reyting ve üstü şeklinde düşüş yaşamış, rakiplerden epey etkilenmiş. Bir hafta yükselip bir hafta düşen dizilerden, oranları hala çok iyi tabi.

'Yalancı' dizisinin salı gününde iş yapmayacağı zaten belliydi, göz göre göre salıya geçti. 13 bölümü tamamlar bu oranlarla.

'Sana Söz' fena başlamamış ama umut vaat etmiyor bence, kanalın bol tekrar vermesi lazım da senaryoyu bilmiyorum umarım ilgi çekici bir iştir. Kanala ilaç gibi gelecek bir şey lazım...

'Benim Hayatım' tekrarı kötü gitmiş, bu hafta düşecek gibi bence.

Gayet güzel başlamış nesi umut vaat etmiyor haftaya yükselir bence :D

Sana Söz TOTAL'de iyi başlamış. Bol tekrarla gelecek hafta 5 bandına yükselebilir.

EHHŞ iyi gidiyor ama kötü düşmüş bu hafta. Muhtemelen alacağı en fazla oran 6 bandı olacak.

MasumlarApartmanı oranlarını yükseltmiş. Binnur Kaya'nın da etkisi olduğunu düşünüyorum.

Edho bitti zaten .zTrt izlicem
------

Keşke seninde izlediğin dizin, şuan burun kıvırdığın oralara erişebilse bu sezon Eraycım 😊 Çünkü kalite kalite deyip ortada gezdiğin tüm dizilerin elinde patladı... Öğretmen, Menajerimi Ara........
Yalancı yayındann kalkacak gibi

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Yav bu yorumlarken NEDEN Fox Haber i atlıyorsunuz çoğu diziden fazla izleniyor.
Siz neden gelip sürekli bunu yazıyorsunuz, ülke gündemi yoğun ve FOX Haber zaten bazı zamanlar zirveden bile inmedi şaşılacak bir durum değil. :A Ki ayrıca stabil giden ve her gün yayınlanan bir şeyin yorumlanmasının gerek olduğunu düşünmüyorum. :A

Siz neden gelip sürekli bunu yazıyorsunuz, ülke gündemi yoğun ve FOX Haber zaten bazı zamanlar zirveden bile inmedi şaşılacak bir durum değil. :A Ki ayrıca stabil giden ve her gün yayınlanan bir şeyin yorumlanmasının gerek olduğunu düşünmüyorum. :A
Ben yazmaya üşenmiştim, ağzına sağlık tatlım. :bhr:

Müge ve Esra da yorumlansın o zaman:A