Bu sezon ve bu zamandan bahsediyorum uyan artık yaYoo gördü hem de gerçekte. Şimdi görmese bile başarısından bir şey götürmez nasılsa ilk sezonuyla yeterince damga vurdu.
Bana ilk sezon defterlerini açtırtma, zararlı çıkarsın
Bu sezon ve bu zamandan bahsediyorum uyan artık yaYoo gördü hem de gerçekte. Şimdi görmese bile başarısından bir şey götürmez nasılsa ilk sezonuyla yeterince damga vurdu.
Boş boş aşk sahneleriyle o kadar vakit kaybetmişsiniz ki merakla beklenen tedavi sürecinin başlaması bile reytingleri yükseltememiş hadi bence bu defteri açalım.Bu sezon ve bu zamandan bahsediyorum uyan artık ya
Bana ilk sezon defterlerini açtırtma, zararlı çıkarsın
İlk sezon defteri ağır geldi tabii, matematik her zaman doğrunun yanındadırBoş boş aşk sahneleriyle o kadar vakit kaybetmişsiniz ki merakla beklenen tedavi sürecinin başlaması bile reytingleri yükseltememiş hadi bence bu defteri açalım.
Doktorun görünmesi değil Gülben'in tedaviye gitmesi merak uyandırır zaten. Ayrıca insanların devam ettiğimizi bilmek için başka diziye ihtiyacı mı var ne alaka.İlk sezon defteri ağır geldi tabii, matematik her zaman doğrunun yanındadır
Aman doktorun dizide gözükmesi ne merakı uyandıracak, uyandıracak olsa kendi dizisi abde 5'e düşmez, sizin reyting yükselsin diye yüksek reytingli dizimize soktular kadını.
Ogm bakın biz (K.O.) hala devam ediyoruz, tekrar izlemeye başlayın mesajı verdi aç gözünü
Var tabii, totalde 4 ab'de 5'e düştünüz daha da mı ihtiyacı olmasınDoktorun görünmesi değil Gülben'in tedaviye gitmesi merak uyandırır zaten. Ayrıca insanların devam ettiğimizi bilmek için başka diziye ihtiyacı mı var ne alaka.
Kırmızı Oda'nın ihtiyacı olan tek şey bomba etkisi yaratacak bir hikaye ve oyuncunun gelmesi gerisi kolay.Var tabii, totalde 4 ab'de 5'e düştünüz daha da mı ihtiyacı olmasın
HahahahahahahahahaKırmızı Oda'nın ihtiyacı olan tek şey bomba etkisi yaratacak bir hikaye ve oyuncunun gelmesi gerisi kolay.
'Masumlar Apartmanı' yükselişini sürdürmüş, rakiplerden hiç etkilenmemiş. Hafif AB grubunda bir düşüş var, haftaya toparlarız o kısmı da. Tebrikler üç grubun da liderine.
'Evlilik Hakkında Her Şey' tüm gruplarda 1 reyting ve üstü şeklinde düşüş yaşamış, rakiplerden epey etkilenmiş. Bir hafta yükselip bir hafta düşen dizilerden, oranları hala çok iyi tabi.
'Yalancı' dizisinin salı gününde iş yapmayacağı zaten belliydi, göz göre göre salıya geçti. 13 bölümü tamamlar bu oranlarla.
'Sana Söz' fena başlamamış ama umut vaat etmiyor bence, kanalın bol tekrar vermesi lazım da senaryoyu bilmiyorum umarım ilgi çekici bir iştir. Kanala ilaç gibi gelecek bir şey lazım...
'Benim Hayatım' tekrarı kötü gitmiş, bu hafta düşecek gibi bence.
Yalancı yayındann kalkacak gibiKeşke seninde izlediğin dizin, şuan burun kıvırdığın oralara erişebilse bu sezon Eraycım 😊 Çünkü kalite kalite deyip ortada gezdiğin tüm dizilerin elinde patladı... Öğretmen, Menajerimi Ara........
Siz neden gelip sürekli bunu yazıyorsunuz, ülke gündemi yoğun ve FOX Haber zaten bazı zamanlar zirveden bile inmedi şaşılacak bir durum değil. Ki ayrıca stabil giden ve her gün yayınlanan bir şeyin yorumlanmasının gerek olduğunu düşünmüyorum.Yav bu yorumlarken NEDEN Fox Haber i atlıyorsunuz çoğu diziden fazla izleniyor.
Ben yazmaya üşenmiştim, ağzına sağlık tatlım.Siz neden gelip sürekli bunu yazıyorsunuz, ülke gündemi yoğun ve FOX Haber zaten bazı zamanlar zirveden bile inmedi şaşılacak bir durum değil. Ki ayrıca stabil giden ve her gün yayınlanan bir şeyin yorumlanmasının gerek olduğunu düşünmüyorum.
Hep doğruları sizler için yazıyorum.Ben yazmaya üşenmiştim, ağzına sağlık tatlım.
Forumun editörü. @YiğittHep doğruları sizler için yazıyorum.
Yok yok ben gerçek insanların iç sesiyim.Forumun editörü. @Yiğitt
Müge ve Esra da yorumlansın o zamanSiz neden gelip sürekli bunu yazıyorsunuz, ülke gündemi yoğun ve FOX Haber zaten bazı zamanlar zirveden bile inmedi şaşılacak bir durum değil. Ki ayrıca stabil giden ve her gün yayınlanan bir şeyin yorumlanmasının gerek olduğunu düşünmüyorum.
Hakkında tek bir olumsuz yorum olmayacak ender yapımlardan biri olsunlar sonra.Müge ve Esra da yorumlansın o zaman
Ender ve Nadide programlarHakkında tek bir olumsuz yorum olmayacak ender yapımlardan biri olsunlar sonra.