EvetPanpa geçen hafta Okan cevabı vermişti.1 kere izleyerek anlaşılan bir film değil 2.si kesinlikle olmalı.
EvetPanpa geçen hafta Okan cevabı vermişti.1 kere izleyerek anlaşılan bir film değil 2.si kesinlikle olmalı.
Hadi bakalım. Umarım görürsünüz. Dizi hakkında hiçbir fikrim yok. Nedir ne değildir, denk gelirsem bakacağım bir bölümüne mutlaka...Reklamdi bak bugun 5.5 gorucez
Birak bu isleri cok guzel kiz
Karagül Ab dizisi olursa şaşırma.Evet. Zaten AB'de yükselmesini bende istiyordum. 5'ten 6'dan aşağı almaz umarım AB'de Karagül bundan böyle.
Şu cümleni anlayamadım yani 2 reklamlara girecek derken ne demek istedin?Bence çok mantıklı bir hamle Acun ve Sefkat Tepe bitiş anlıkları reklamlara girdiler.
Ayrıca 2 reklamlara girecek.
Başta sonda işte sen zeki bir insansın anlamışsındır o yüzden kısaltıp yazıyorum.Şu cümleni anlayamadım yani 2 reklamlara girecek derken ne demek istedin?
Çok teşekkür ederim.Başta sonda işte sen zeki bir insan anlamışsındır o yüzden kısaltıp yazıyorum.
Fatih Harbiye eski reklam düzenine geçti @xBUGRAx @ozgur2113 @Billy Kane Reytinglerde daha iyi gidecek böylelikle dizimiz.
Fatih Harbiye 19:59 - Reklam Arası
Kayıp hiç mi reklamları değerlendirip 4'e çıkamaz.. Saçmalık..22:45 - 23:00 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 5.42
2) SMNYL TV: 4.53
3) SHOW: 4.42
4) FOX: 2.98
5) KANALD: 2.45
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?