O biraz zor. @denizz19 gibi tutmayacak tahminler yürütmeyin arkadaşlar. Total'de 4 alırsa öpüp başına koysun.:gangam: olmadi la niye olmadi dizi guzel olm sadece muzkler degil
bu daha baslangic cumartesi zirveyi alicaz
Adını Kalbime Yazdım düşmüş, listeye bile girememiş. @SERHAT345622:30 - 22:45 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 10.55
2) SMNYL TV: 7.69
3) FOX: 2.54
4) KANALD: 2.19
5) ATV: 2.09
Kanka ayıp ettin kalbimi kırdın şimdi.O biraz zor. @denizz19 gibi tutmayacak tahminler yürütmeyin arkadaşlar. Total'de 4 alırsa öpüp başına koysun.
Bu bölüm 2,5 - 3 gibi bir oran alır muhtemelen yarın listede.
Bence eğitimine yeni başlamıştır. Twitterdan da bakıyorum hiç bir gelişme yok. Bir an önce dönse keşke. Her gün Arka Sıradakiler'in tekrarına bakıyorum, kıza sevgim dahada artıyor.Aynen dizide her türlü rolü yaptı ama bıraktımı eğitimemi gitti ne yaptıysa bitti kız.Gel sibel gel.
Şaka yaptım.Kanka ayıp ettin kalbimi kırdın şimdi.
Mert yanlis soylemis napimGangam değil çünkü Gangnam. Olmaması normal.
Almadım ama yükseldik o da bir şeydir.Şaka yaptım.
Kanka ama dün neydi o öyle ya "AB'de zirveyi alacağız felan." Yüreğime indirdin yemin ederim.
Reklamsa normal de bu Show yeni dizilerine neden bu kadar çok reklam veriyor ki. 4. bölüme kadar sabretseydi en azından, 2 reklam arasıyla idare edemiyor mu?Reklamdı.
Reklamdi bak bugun 5.5 gorucezAdını Kalbime Yazdım düşmüş, listeye bile girememiş. @SERHAT3456
Birak bu isleri cok guzel kizipek Karapınar valla erkek gibi kız hiçbir işve cilve yok gelsede halı sahada karşılıklı maç yapsak
sahi İskender bunun başında gitar kırmamışmıydı.
Evet. Zaten AB'de yükselmesini bende istiyordum. 5'ten 6'dan aşağı almaz umarım AB'de Karagül bundan böyle.Almadım ama yükseldik o da bir şeydir.
Bence çok mantıklı bir hamle Acun ve Sefkat Tepe bitiş anlıkları reklamlara girdiler.Reklamsa normal de bu Show yeni dizilerine neden bu kadar çok reklam veriyor ki. 4. bölüme kadar sabretseydi en azından, 2 reklam arasıyla idare edemiyor mu?