Emre Ozansoy
Moderatör
Survivor deyince aklıma geldi, sponsorlu şampiyonu destekleyenler atıyordu diss hep.Saçma ama en azından sizin Survivor konusunda aldığınız dıss takviyesini ben burada alıyorum.
Survivor deyince aklıma geldi, sponsorlu şampiyonu destekleyenler atıyordu diss hep.Saçma ama en azından sizin Survivor konusunda aldığınız dıss takviyesini ben burada alıyorum.
Güldürüyor tabikiBuna güldün mü gerçekten
Alta bir tane daha yazayım o zaman
+İçi su dolu dağa ne denir?
-Subardağı
Ne yazsan diss yiyeceksin zaten. Kendini yormaAşkı Memnu çok abartılan balon bir dizidir, gereğinden fazla abartılan konusu oyunculukları, Kıvanç'ın abartılması... Binnur Kaya zaten abartılıyor o dizide olmasa da. Zeynep Bastık öyle.. Aleyna Tilki desen zaten abartılanların kraliçesi... Geniş Aile Leyla ile Mecnun'un tırnağı olamaz... Mangalar da abartılıyor SNK o kadar da şey değil...
Yarışmamıza bol malzeme çıktıBen bazen güldürü beğendim atmak istiyorum sonra elimi yana götürüyorumEtkinliği hâlâ saçma bulsam da senin dıss savaşları için rezil bir durumda olmayacağım
Survivor Masterchef bu programların doğruluğuna inanmıyorum ve bir kaç oyun dışında hepsi sıkıcı oyunlar da bayıyor. Ama kardeşim diyen arkadaşı da sevdiğim söylenemezSurvivor deyince aklıma geldi, sponsorlu şampiyonu destekleyenler atıyordu diss hep.
İlişkilerini öyle saklamaları gayet normal değil mi?Survivor Masterchef bu programların doğruluğuna inanmıyorum ve bir kaç oyun dışında hepsi sıkıcı oyunlar da bayıyor. Ama kardeşim diye arkadaşı da sevdiğim söylenemez
Bak işte buna gerçekten atarım.ssMenajerimi Ara yılın reyting anlamında fiyaskosu ve hayal kırıklığı oldu...
Malum kısım dışında buna kalp atabilirdim aslında.Aşkı Memnu çok abartılan balon bir dizidir, gereğinden fazla abartılan konusu oyunculukları, Kıvanç'ın abartılması... Binnur Kaya zaten abartılıyor o dizide olmasa da. Zeynep Bastık öyle.. Aleyna Tilki desen zaten abartılanların kraliçesi... Geniş Aile Leyla ile Mecnun'un tırnağı olamaz... Mangalar da abartılıyor SNK o kadar da şey değil...
Arınma şenliği diyeHerkes içinde biriktirdiklerini yazmaya başlamış.
Buna da kalp atmamak için zor tutuyorum kendimi.Masumlar Apartmanı daha büyük balonken Kırmızı Oda yanında hiç kalır. Halkımızın çamaşır suyu dram sevgisi reyting için yeterli olabiliyormuş.
Hayır eğlenceli bence de. Bazı mesajlara özellikle @Gerekli24 ün baştaki mesajlarına güldürdün atmamak için kendimi zor tuttum.Arınma şenliği diye
Dök içini sendegece 12 de kepenkler kapanır@Tolstoyevski ne yapalım kilit mi vuralım
Çok doğru gönülden kalpMucize Doktor adlı dizi aşırı overrated bir yapımdır.. Başrol oyuncusu da rol mol yapamıyor zaten..
Maksat o işte. Sabrımızıda zorluyoruzHayır eğlenceli bence de. Bazı mesajlara özellikle @Gerekli24 ün baştaki mesajlarına güldürdün atmamak için kendimi zor tuttum.
Boş durma diss fırlat bizeNe olmuş buralara...🤯
Herkes biribirini diss'liyor
Kırmızı Oda ve başrol oyuncusu dururken mi Mucize Doktor overrated?Mucize Doktor adlı dizi aşırı overrated bir yapımdır.. Başrol oyuncusu da rol mol yapamıyor zaten..
O da aynı şekilde.. Ayrım yokKırmızı Oda ve başrol oyuncusu dururken mi Mucize Doktor overrated?
Adminliğe niyetlendiğini bu kadar belli etmeseydin keşke#Bazingaİstifa
Başrol kısmı dışında ben de katılıyorum. Hekimoğlu kat kat daha iyi senaristleri senaryo yazamiyor daha bir de House'dan özenip senaryo alıyor. Sonra Hekimoğlu çalıntı olur yine Mucize Doktor müthiş yaMucize Doktor adlı dizi aşırı overrated bir yapımdır.. Başrol oyuncusu da rol mol yapamıyor zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?