Zey TV 2.Geleneksel Olmamış Atma Şenlikleri: Arınma Günü 👎

Görüntüleme sayısı yakıyor....

Ekran görüntüsü 2020-12-21 143203.jpg

Buna güldün mü gerçekten :A

Alta bir tane daha yazayım o zaman :F

+İçi su dolu dağa ne denir?
-Subardağı

:A:A
Güldürüyor tabiki :A onu da ilk kez gördüm
Aşkı Memnu çok abartılan balon bir dizidir, gereğinden fazla abartılan konusu oyunculukları, Kıvanç'ın abartılması... Binnur Kaya zaten abartılıyor o dizide olmasa da. Zeynep Bastık öyle.. Aleyna Tilki desen zaten abartılanların kraliçesi... Geniş Aile Leyla ile Mecnun'un tırnağı olamaz... Mangalar da abartılıyor SNK o kadar da şey değil...
Ne yazsan diss yiyeceksin zaten. Kendini yorma :A
Ben bazen güldürü beğendim atmak istiyorum sonra elimi yana götürüyorum :A Etkinliği hâlâ saçma bulsam da senin dıss savaşları için rezil bir durumda olmayacağım :A
Yarışmamıza bol malzeme çıktı :Z

Survivor deyince aklıma geldi, sponsorlu şampiyonu destekleyenler atıyordu diss hep. :A
Survivor Masterchef bu programların doğruluğuna inanmıyorum ve bir kaç oyun dışında hepsi sıkıcı oyunlar da bayıyor. Ama kardeşim diyen arkadaşı da sevdiğim söylenemez :A

Menajerimi Ara yılın reyting anlamında fiyaskosu ve hayal kırıklığı oldu... :A
Bak işte buna gerçekten atarım.ss
------

Aşkı Memnu çok abartılan balon bir dizidir, gereğinden fazla abartılan konusu oyunculukları, Kıvanç'ın abartılması... Binnur Kaya zaten abartılıyor o dizide olmasa da. Zeynep Bastık öyle.. Aleyna Tilki desen zaten abartılanların kraliçesi... Geniş Aile Leyla ile Mecnun'un tırnağı olamaz... Mangalar da abartılıyor SNK o kadar da şey değil...
Malum kısım dışında buna kalp atabilirdim aslında. :A

Mucize Doktor adlı dizi aşırı overrated bir yapımdır.. Başrol oyuncusu da rol mol yapamıyor zaten..
Çok doğru gönülden kalp :A ama ilki için. Oyuncu iyidir
------

Hayır eğlenceli bence de. Bazı mesajlara özellikle @Gerekli24 ün baştaki mesajlarına güldürdün atmamak için kendimi zor tuttum. :A
Maksat o işte. Sabrımızıda zorluyoruz:A
------

Ne olmuş buralara...🤯
Herkes biribirini diss'liyor
Boş durma diss fırlat bize :A

Adminliğe niyetlendiğini bu kadar belli etmeseydin keşke :A

Mucize Doktor adlı dizi aşırı overrated bir yapımdır.. Başrol oyuncusu da rol mol yapamıyor zaten..
Başrol kısmı dışında ben de katılıyorum. Hekimoğlu kat kat daha iyi senaristleri senaryo yazamiyor daha bir de House'dan özenip senaryo alıyor. Sonra Hekimoğlu çalıntı olur yine Mucize Doktor müthiş ya :A