Zey TV 2.Geleneksel Olmamış Atma Şenlikleri: Arınma Günü 👎

Öyle durduk yere olmamış atılmaz ama :D Olmamışın hakkını iğrenç bir espiriyle verem lazım :A

Ekli dosyayı görüntüle 96755

Güldürü atmamak için kendimi zor tutuyorum :A
Yalnız @Tolstoyevski 100 diss kapmış olabilirim.
Bu çok iyi oldu be 😎 Diss Savaşları için yayınlayacak oranlar olmuş oldu :Z
Adamlara "acıkan var mı" diye sormuşlar, adamın biri de demiş ki "yok bizde tatlı kan var." :A

Aslında boş boş diss almamak için herkesin damarına basacak bir şeyler yazmak istedim ama aklıma bir şey gelmedi. :A O yüzden bu yetersizliğim için bolca diss atabilirsiniz teşekkürler. :A
Menajerimi Ara yılın reyting anlamında fiyaskosu ve hayal kırıklığı oldu... :A

Güldürü atmamak için kendimi zor tutuyorum :A
Yalnız @Tolstoyevski 100 diss kapmış olabilirim.
Bu çok iyi oldu be 😎 Diss Savaşları için yayınlayacak oranlar olmuş oldu :Z
Ben bazen güldürü beğendim atmak istiyorum sonra elimi yana götürüyorum :A Etkinliği hâlâ saçma bulsam da senin dıss savaşları için rezil bir durumda olmayacağım :A

Kırmızı Oda kadar balon ve abartılan 2.dizi yoktur. Özellikle oyunculuğunu sevdiğim Binnur Kaya'nın komedi dışında olmaması lazım bu rol ne alaka yani.
Masumlar Apartmanı daha büyük balonken Kırmızı Oda yanında hiç kalır. Halkımızın çamaşır suyu dram sevgisi reyting için yeterli olabiliyormuş.

Aşkı Memnu çok abartılan balon bir dizidir, gereğinden fazla abartılan konusu oyunculukları, Kıvanç'ın abartılması... Binnur Kaya zaten abartılıyor o dizide olmasa da. Zeynep Bastık öyle.. Aleyna Tilki desen zaten abartılanların kraliçesi... Geniş Aile Leyla ile Mecnun'un tırnağı olamaz... Mangalar da abartılıyor SNK o kadar da şey değil...

Aşkı Memnu çok abartılan balon bir dizidir, gereğinden fazla abartılan konusu oyunculukları, Kıvanç'ın abartılması... Binnur Kaya zaten abartılıyor o dizide olmasa da. Zeynep Bastık öyle.. Aleyna Tilki desen zaten abartılanların kraliçesi... Geniş Aile Leyla ile Mecnun'un tırnağı olamaz... Mangalar da abartılıyor SNK o kadar da şey değil...
Buna like atmamak için elimi zor tuttum. Söylediklerinin çoğu aşırı doğru.
Yazacak bir şey bulamadığım için öyle yazmıştım ama neyse... Al tabi, niye almayasın.
Benim ilk başta yazdığım mesajlar daha saçmaydı sorun değil :A