Zey TV 2.Geleneksel Olmamış Atma Şenlikleri: Arınma Günü 👎

Yanlış anlaşılmasın ben hem L&M hem de R&M izledim ama güzel diziler yani. Diğerlerinden 10 gömlek üstü diye düşünenlere aslında tavrım uçmamak lazım fazla
LM için de RM için de uçarım kaçarım, çünkü muadillerinden çok daha başka seviyede mizahi kaliteye sahip diziler kendileri...

Ahaha fark etmeden birine taş atmışım
Güldürdüğü için sitcom deyiverdim, klasik bir sitcom değil o da ayrı konu tabii.
Sitcom görünce ben kötü oluyorum. Hele L&M ve R&M gibi dizilerle yan yana yazılınca bir anda fenalaşıyorum...
O yüzden bir anda damdan düşer gibi daldım mevzuya...

Aynı şey KV Ezel'de bana oluyor hocam

Ben gidiyorum dönunce bir yüz bildirim gelir artık size iyi arınmalar

Yıkanmakta olan ton balığına ne denir?

- Washington

Adamın biri ayda 6 kitap okuyormuş. Dünyada 10 kitap.

Geçen gün yağmur yağdı. Ondan önceki gün peynirdi.
Üşümemi sağladığın için teşekkür ederim.
Bu konudan çıkmalıyım. Kafam allak bullak oldu
Biraz soğuk ama girince alışıyorsun

Ben beklemem ama kelebekler...

Vakit kaybetmeye değmez. Onun yerine Friends'e tekrar başlayarak vaktini daha verimli ve eğlenceli geçirebilirsin.
Seinfeld'i kaç kez izledin de bu kadar net konuşuyorsun?

@dreamy sen beni dinle
Seinfeld konusu var forumda oradaki yorumlara da bakabilirsinss

Friends'in Central Perk cafesi bile Seinfeld'den daha biliniyordur Dünya genelinde.

Friends oyuncuları bölüm başı 1 milyon dolar alıyordu ona bakarsan. Bir bölümü 10 milyon dolara çekiliyordu. Geçen sene hbo 1-2 yıllık telif hakkı için bile 425 milyon dolar gibi rekor bir ücret ödemişti. İki dizi birbirinin dengi değil, tartışmaya bile gerek yok.

Yerde yere vuruyorlardı, ama fanatik izleyenler abartıp abartıp duruyordu.. Yok en iyi komedi dizisi, yok şöyle iyi, yok böyle iyi diye.

Overrated değilse de itici, antipatik, gereksiz, boş diyelim.
Jet Sosyete fanı ülkede toplasan 3-5 kişi anca çıkar. Onların övmesine ne bakıyorsun

Hiç sorma KV'nin baştan sona planlanmış destansı senaryosunu düşününce Ezel'in 2. sezonu bile sonradan reyting yüzünden oluşturulmuş. İkisini kıyaslamak oldukça ilginç diyebiliriz. Ha birini överken diğerini gömmemek lazım, Ezel de gerçekten çok epik ve kaliteli bir iş ancak 1-97 Vadi bir başkadır...