2 Eylül 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Tama Acun Cmts-Pazar ortalıkta yapım bırakmayaak. Hepsi yayından kaldırılacak. Yahu alt tarafı 8-9 alıyor. Aynı günde 3 tane 12 reyting alan diziler gördük biz. Kasma bu kadar
Hazirana kadar Acundan nefret ediyirdun pes vallaha.
Sana bir tavsiye vereyim hiçbir zaman seni umursamayan bir kanal yuzunden kendinden, düşüncenden ödün verme. Söyleyeceklerim bu kadar

pf uzun yazarak uste cıkmayamı calısıon 1e1k kremı gecıcek acunun arkasından pes sana yarın reytınglerı eklıcem ort kac gorsunler :)

99999999999 milyar olmasın o :)

- - - Ekleme - - -

revan korkunun ecele faydası yok esımbılırın so u 16 eylulde :)

Dünayada 7 milyar insan var
TR'de 30+ milyon facebook kullanıcısı var
TR'deki 6+milyon twitter kullanıcı hesap alınırak yapılmıştır.Haybeye atilan yorum değil.

Gerçekten bu gece illahlah dedirttin herkese Acun'da Acun...Biraz durul bence daha yeni reyting sistemini bilmıyorsun Acun'un hem bu reyting sistemine bağlı hemde kanl değişikliğine bağlı olarak belkide reytingini dibini görecek sonradan sana bu yorumlar engel olur.Yada kısaca buyuk lokma ye ama buyuk konuşma.

[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]1) KANALD: 9.63 , 2) TRT1: 2.96 , 3) SHOW: 2.01 , 4) ATV: 1.97 , 5) FOX: 1.61[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ohaaaa çüş deve :D :d

acun tv dünyasından çekilsin bence hep maliyet, fzla hemde diğer dizilerin önünü kesmekte

yani acunda alsın o kdar o kadar para verio star starda heralde 2 yting 6 shar için tranfer etmiyo acunu slıcsk 8 12 arsı

Moderatörün son düzenlenenleri:
gorucez acun cumartesı pazar 1.cı acık ara 9 12 arası rahat ol ben tv yapımlara bakıom acun 3 e 5 e katlar hafta sonu lale devrı 2.olcak

Peki öyle olsun.Senin dediğin olsun dur beğeneyim yorumunuda:) Bi deyim vardi "tükürdüğünü yalamak" diye Allah düşürmesin kimseyi bu duruma.

Acunun kulakları şimdi öyle bir çınlıyordur ki, adam gece uyuyamaz.
Biz yıllardır star hiç izlenmiyor bu iste bir gariplik var diyorduk. Ben buldum garipliyi. Mahoni o kadar övüyor ki, herkes nefret ediyor ve izlemiyor. Acunu bu yıl izlemeyi dusunuyordum ama yeminle soğudum programdan. Benim gibi düşünen kaç kişi vardır şimdi. O yuzden Mahoni bir az daha Star ve Acundan bahs edersen Starın birinciliğini unut ki zaten bence olmayacak

Acunun kulakları şimdi öyle bir çınlıyordur ki, adam gece uyuyamaz.
Biz yıllardır star hiç izlenmiyor bu iste bir gariplik var diyorduk. Ben buldum garipliyi. Mahoni o kadar övüyor ki, herkes nefret ediyor ve izlemiyor. Acunu bu yıl izlemeyi dusunuyordum ama yeminle soğudum programdan. Benim gibi düşünen kaç kişi vardır şimdi. O yuzden Mahoni bir az daha Star ve Acundan bahs edersen Starın birinciliğini unut ki zaten bence olmayacak
bence o star izlemiyodur izlese böyle konuşamaz abarta abarta :D

acun bencede ezer ama bu sonuç normaldir 20 reyting slırds senin dediğin doğru olur

görecez gencler acun bır ezsınde sızde ızleyın revan hıkaye yazmıs senarıst olsen :)

Tamam kreys. O zaman ben 3 Acunla uğurluyorum seni Acun Acun Acun
Ve Star Star Oooooo Star diyerek. Ben de geceyi noktalıyorum.

- - - Ekleme - - -

görecez gencler acun bır ezsınde sızde ızleyın revan hıkaye yazmıs senarıst olsen :)

- - - Ekleme - - -

Ben senaryo yazsam acun dağıtır dizilerimi benim. Ezer geçer

- - - Ekleme - - -

oha MaHoni kreysmi 😱

Acun bu kadar kulağının çınlayacagini bilseydi stara geçmezdi :)

Ne alaka? İyice şaşırdın

bız allaha sukur turkuz ben abartıom ama 1.olacagı bellı her kıtleye hıtap edıyor 15 dakıkalık reytınglerde goreceksinn ben kımse ıncıtıcek rencıde edıcek kelıme solemem sadece starı bıraz fazla sevdıgım ıcın abartıyo olabılırım ama sezarın hakkı sezara sen de sureklı kanald haftanın hergunu 1.ci oldu yazdın en az 5 defa yazdın bıraz açık goruslu ol benım sısırdıgımı herkez bılıo ama kımse salaj deıl krem dızısı acun geldıgınde bu tempoyu koruyamaz ve zirve sansı 0 dedım olayları nere çektın zaten herkez bılır .