2 Eylül 2012 Pazar Reyting Sonuçları

bız allaha sukur turkuz ben abartıom ama 1.olacagı bellı her kıtleye hıtap edıyor 15 dakıkalık reytınglerde goreceksinn ben kımse ıncıtıcek rencıde edıcek kelıme solemem sadece starı bıraz fazla sevdıgım ıcın abartıyo olabılırım ama sezarın hakkı sezara sen de sureklı kanald haftanın hergunu 1.ci oldu yazdın en az 5 defa yazdın bıraz açık goruslu ol benım sısırdıgımı herkez bılıo ama kımse salaj deıl krem dızısı acun geldıgınde bu tempoyu koruyamaz ve zirve sansı 0 dedım olayları nere çektın zaten herkez bılır .

bunu bir kere söylesen tamam haklisinda her zamanda söylenmez ki aga :)

Krem harika bir performans sergileyerek zirvede yer almış. Çok şaşırttı beni
Trt Stadyumu bölerek kurnazlık yapmış.
Ben Bilmem Eşim Bilir bugün özellikle AB`de çok iyi gitmiş. Eğer bölünseydi totalde 9 reytinge ulaştığı gibi, AB`de 10 reytingi görürdü :D

- - - Ekleme - - -

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]97[/TD]
[TD]ÇIPLAK GERÇEK[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]23:08:11[/TD]
[TD]24:38:41[/TD]
[TD]01:19:57[/TD]
[TD]0,90[/TD]
[TD]3,77
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

İzlenmeme rekorları kırmış

- - - Ekleme - - -

Düşmün Kardeşlerin ömrü dolmuş. Üzülerek söylüyorum ki, yakında Krem de aynı şekilde olacak. Düşüm Kardeşler de 5 reytinge dayanmıştı

Krem süper oranlar almayı başarmış. Stadyum özetiyle A/B'de 8 reytinge ulaşmayı başarmış. Ben Bilmem Eşim Bilir iyi gitmeye devam ediyor.

krem iyi oranlar almıs ama acun en az 3 e katlicak kremse 2 reytinge düsecek fena ezilcek :) pestili çıktı çıkacak çok az kaldı :)

3*7=21 iyimiş yaaa. Krem atv'yi guldurmus.Zaten yazarlarda söylüyor Selana tadinda diye ama bence Selena'dan bi tık daha iyi.

Krem tam istediğim sonuçlar almış totalde 6.84 rahat bir şekilde zirvede , abde 4.41 reytingle 5.sırada yer almış.

BBEB totalde 5.77 reyting alarak iyi gitmis , abde 6.28 reyting alarak çok iyi gitmiş.

Düşman Kardeşler daha şimdiden 2.31 reytingle 15.sıraya düşmüş , abde 20.sırada yer almış , Show Tv bu diziyi yeni sezomda dığer yapımlar başlayınca yayınlarsa iılk 50ye giremez.

GORA 2.16 reytingle 16.sırada yer almıs daha iyi performans beklerdim.

Bu arada akşam Dedemin Dolabı yeni bölüm mü vardı 88.sırada yer almışta , abde ilk 100de göremedim.

Krem elde ettigi basari ile gercekten hem kanalini sevindirdi hemde ilk bölümü izleyip direk aleyhine konusanlara iyi bir cevab vermis oldu, Dizi ikinci bölümü ile Total de 1. olurken AB de 5. olarak cok iyi gitmis. Hele Total de Özeti bile 3 Reytingi gecmis. Böylesi Dizilerin AB de zirveye oynamasi zordur ama Total de 5 Reytingin altina düsmedikce Atv ye yetecektir.

Ben Bilmem Esim Bilir iki grubtada cok iyi gitmis. Dün Aksam final de Arabayi cekme yerine degisik bir oyun alinca yarismanin süreside baya uzadi. Ben bu yarismayi dün aksam büyük bir keyifle izledim ve bence YST ye rakip olabilecek potansiyel de bir yarisma.

TRT1 dün aksam yayinlanan Stadyum u böle böle üst siralara yerlesmis, bir programi 3-4 parcaya böldükten sonra bence bu bir basari degildir.

Show Tv de yayinlanan Düsman Kardesler iki grubtada 2 Reytingi gecememis, eger haftayada yükselemezse tehlike canlari calmaya baslar.

Avrupa Avrupa iki grubtada TRT ortalamasinin üstünde giderek iyi is cikarmis, AB de 3 Reytingi görmüs olmasi benide sevindirdi.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD] KREM[/TD]
[TD] ATV[/TD]
[TD] 20:49:40[/TD]
[TD] 22:28:50[/TD]
[TD] 01:24:03[/TD]
[TD] 6,84[/TD]
[TD] 21,83[/TD]
[/TR]
[/TABLE]