2 Eylül 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Kanallarin TV'ye yeni birşey koymayıp Kanal D'nin eline koz veriyor.Bu akşamın özeti budur.

Kanallarin TV'ye yeni birşey koymayıp Kanal D'nin eline koz veriyor.Bu akşamın özeti budur.
Yok artık :D Ben Bilmem Eşim Bilirin hergün final kısmı daha çok izleniyor. Krem fazlasıya düşürmedi reytinglerini. Bitmeseydi de şu an bu oranları alacaktı. 5lerdeydi zaten ortalaması.

Yok artık :D Ben Bilmem Eşim Bilirin hergün final kısmı daha çok izleniyor. Krem fazlasıya düşürmedi reytinglerini. Bitmeseydi de şu an bu oranları alacaktı. 5lerdeydi zaten ortalaması.

Ama 10'larada cıkmıcaktı.atv tv'de ilkkez bi film koysadı 5-6 senelik filmin yerine demek istiyorum.Sorayım sana Mr.Broks(2007 yapımı) mı izlersin BBEB(2012 yeni bölüm) mi?

Ama 10'larada cıkmıcaktı.atv tv'de ilkkez bi film koysadı 5-6 senelik filmin yerine demek istiyorum.Sorayım sana Mr.Broks(2007 yapımı) mı izlersin BBEB(2012 yeni bölüm) mi?

Ben film izlemeyi sevmem. Recep İvedik filmini bile izlemedim :D O yuzden bbeb :)

- - - Ekleme - - -

@sbtanaliz: 22:45 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 4.69 , 2) TRT1: 3.85 , 3) SHOW: 3.23 , 4) FOX: 2.39 , 5) ATV: 2

Ben film izlemeyi sevmem. Recep İcedik filmini bile izlemedim :D O yuzden bbeb :)

- - - Ekleme - - -

@sbtanaliz: 22:45 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 4.69 , 2) TRT1: 3.85 , 3) SHOW: 3.23 , 4) FOX: 2.39 , 5) ATV: 2

İzlemediğin belli en iyi filmmiş gibi Rcep İvedik'i sundun ya:F:F:F Bu arada nolmuşda düşmüş öyle Stadyum mu baslamiş(b)

16 eylulde gorucez esımbılırın halını ıkı yarısma i
zleyici kimiizlicek bölünmemıs kısımlarınada bakarız 15 dakıda bır

Kreys yeminle Acun ve Stardan nefret ettirdin beni. Her dakika acun her dakika star. Yahu geçen yıl nefret eden sen değilmiydin bu adamdan? Nefret ediyorum diyordun. Şimdi can ciğer kuzu sarması. Pes Valla

Kreys yeminle Acun ve Stardan nefret ettirdin beni. Her dakika acun her dakika star. Yahu geçen yıl nefret eden sen değilmiydin bu adamdan? Nefret ediyorum diyordun. Şimdi can ciğer kuzu sarması. Pes Valla

acunun reytıngı ıyı ızleme sen kardes halk ızlıo benı kıskırtma boyle kucuk hesaplar yapma .

Kreys
yeminle Acun ve Stardan nefret ettirdin beni. Her dakika acun her dakika star. Yahu geçen yıl nefret eden sen değilmiydin bu adamdan? Nefret ediyorum diyordun. Şimdi can ciğer kuzu sarması. Pes Valla

Bu yorumu paylaşsam 1milyon kişi RT'ler 10milyon like alirdi :)

99999999999 milyar olmasın o :)

- - - Ekleme - - -

revan korkunun ecele faydası yok esımbılırın so u 16 eylulde :)

Yahu bana ne? Benim programım mı? Duyan da Acun 20 reyting alıyor sanacak? Acun kim ki onun karşısında program duramasın? Senin yorumlarına göre Cumartesi- Pazar ekranında Acun yuzunden butun programlar kaldirilacak. Hepsini dagıtacak. Acunu bu kadar abartma. Geçen sene 5i de gordu 13u de. Ortalama 8-9 reyting alıyor sezon boyunca. Geçen Yıl UEK ilk başladığında nefes aldirmadi. Belki de bu yıl Krem nefes aldirmaz ne dersin?

Yahu bana ne? Benim programım mı? Duyan da Acun 20 reyting alıyor sanacak? Acun kim ki onun karşısında program duramasın? Senin yorumlarına göre Cunartesi- Pazar ekranında Acun yuzunden butun programlar kaldirilacak. Acunu bu kadar abartma. Geçen sene 5i de gordu 13u de. Ortalama 8-9 reyting alıyor sezon boyunca. Geçen Yıl UEK ilk başladığında nefes aldirmadi. Belki de bu yıl Krem nefes aldirmaz ne dersin?

revan kıskanma artık acunu kötülemeyede çalısmz krem acunun baslıyor kısmının yarısını alamaz acun karsısında sansı yok acun dagıttında ıyıce bı gulecegım :)

revan kıskanma artık acunu kötülemeyede çalısmz krem acunun baslıyor kısmının yarısını alamaz acun karsısında sansı yok acun dagıttında ıyıce bı gulecegım :)

Tama Acun Cmts-Pazar ortalıkta yapım bırakmayaak. Hepsi yayından kaldırılacak. Yahu alt tarafı 8-9 alıyor. Aynı günde 3 tane 12 reyting alan diziler gördük biz. Kasma bu kadar
Hazirana kadar Acundan nefret ediyirdun pes vallaha.
Sana bir tavsiye vereyim hiçbir zaman seni umursamayan bir kanal yuzunden kendinden, düşüncenden ödün verme. Söyleyeceklerim bu kadar

Yalnız yumurcak tv bütün kanalları gecicek benden söylemesi açık ara birinci olucak :)