kanaltürk te ne var böyle reytinge bak 😱 aşk da my de yükselmiş hadi hayılısı
evt açık kapı bıraktılar ama olay medyaya yansıyınca birde güneş mahkemeyi kazanınca , hayatta geri dönmez , zaten yapımcıda istemezEvet aslında açık kapı bırakılarak ayrıldı ama mahkemelik oldular dönmez artık
Mevzu reyting değil gündem yoğunbaşbakanın gündem özeli vadiden daha mı önemli alacağı 2-3 reyting ortada 12-13 reyting var en az yarın patlama bekliyodum lanet olsun ya pana film de bu kadar aciz ya onlara da yazıklar olsun lan ben olacam asla kabul etmem yayınlatmam dizimi koskoca kurtlar vadisi bu huzur sokağı falan filan değil
aga kesin şov yapıcaktık ya resmen hayal kırıklığı yaşıyorum patlama olacaktı yarın akıl alır gibi değil başbakandan soğutacakalr adamı yavTam da bölümü hem de bu bölüm ile 13 reyting alabilirdik
hıhı uçmuş kopmuş anlıkta 10 alan 10 tane dizi var zatenMy 10 almış uçmuş kendine göre
Doksanlar listede yok
hakkatten orjinalsin))) ben aşta ilk bölümde mafya yoktur mu diyorum)))Tamam Hem kaçak'ın hemde Aşk'ın özetini kısaca geç.
evt açık kapı bıraktılar ama olay medyaya yansıyınca birde güneş mahkemeyi kazanınca , hayatta geri dönmez , zaten yapımcıda istemez
gondor a gitseler bu reyting olmazdıKanaltürk'te ''Tanrı'nın Zırhı 2: Kondor Operasyonu'' adlı yabancı sinema var.
aga banane gündemden ya başka güne alsınlar ben rahat dizimi izlemek istiyorum 1 saat erken bitecek tüm hafta bugünü bekle yapılana bakMevzu reyting değil gündem yoğun
adam yakından takip ediyor modayı. bu yeni yetme mafyalar bir garip dostum )))@beyazsoy AŞK'ta mafyadaki adam "bebek mavisi" ve "çimen yeşili" ceket giymiş. Engincan abimize meydan okuyor resmen😱 Ne düşünüyorsun bu konu hakkında??
Haklısın ama ATV nin yalakalığıaga banane gündemden ya başka güne alsınlar ben rahat dizimi izlemek istiyorum 1 saat erken bitecek tüm hafta bugünü bekle yapılana bak
aynen fox hiç bir tanıtım yapmamasına rağmen , iyi gidiyorBence de. Zaten iyi gidiyor Deniz Yıldızı geçen sezon biraz düşmüştü ama bu sezon toparladı iki grupta da.
hazal fanları çalışıyorA.Ş.K.'ın bu bölümü sosyal medyada çok beğenilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?