Dshopping'de hala varlar galibaHer Eve Lazım'da izliyordum.
Dshopping'de hala varlar galibaHer Eve Lazım'da izliyordum.
muhteşemyüzyıl diye arattım birleşik tuncel kurtiz çıkınc abaya tweet geldi onlafrı saymadım 23.30 a ka saydımen zevkli bölümü topluca okumak Gene iyi tweet atılmış hangi etiketle arattın?
Buyuk kanallardan birisinde başlamiş eften buften konusuda olsa Okan'a saygıdan bakmak gerek Az sonra kaparım zaten
ah ah@xemrexxx haklılar valla ben de düşündüm izlerken Meryem olsaydı çok daha iyi bir sahne olurdu
Dshopping'de hala varlar galiba
20.00 da dizinin adını yazıyon dizi bitine ka sekme açık kalıyor 23.30 bakıyon kaç tane atılmış yazıyoronun yöntem ne ki ?
Vahide gündemi hala bitmedi haftaya hem # bu işaretli arat hemde normal yazıyla muhteşem yuzyıl yazarak arta daha çok twit gelirmuhteşemyüzyıl diye arattım birleşik tuncel kurtiz çıkınc abaya tweet geldi onlafrı saymadım 23.30 a ka saydım
Bende o kanallar çöp oldugu için sıralama bilmem kaçtalarSunucular değişmiş herhalde.
haftaya öyle yaparımVahide gündemi hala bitmedi haftaya hem # bu işaretli arat hemde normal yazıyla muhteşem yuzyıl yazarak arta daha çok twit gelir
Bende o kanallar çöp oldugu için sıralama bilmem kaçtalar
O gözlüklü adam hala duruyorDshopping'de hala varlar galiba
Anlaşilmiyor Ne o?
Adını bende unuttumO gözlüklü adam hala duruyor
Yaptımbüyüt de bak
En sevdiğim kişiydi o programda ki Küçükken hep izlerdim kaçırmazdım hiçAdını bende unuttum
Yaptım
Kötü değildi amaEn sevdiğim kişiydi o programda ki Küçükken hep izlerdim kaçırmazdım hiç
Sakin ol takas,başbakanın gündem özeli vadiden daha mı önemli alacağı 2-3 reyting ortada 12-13 reyting var en az yarın patlama bekliyodum lanet olsun ya pana film de bu kadar aciz ya onlara da yazıklar olsun lan ben olacam asla kabul etmem yayınlatmam dizimi koskoca kurtlar vadisi bu huzur sokağı falan filan değil