2 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
MY çok iyi gitmiş. :)

Muhteşem Yüzyıl'ın bu akşamki bölümü çok iyidi reytingleride buna bağlı olarak çok iyi gelmiş

Sahrap Sosyalmıydı neydi sarılı kadının adı :X Eskiden bakardim yemek programlarina birde Sana margarinin sponsorlugunda gerçeleşen program vardi:F:F @mrt-06 @xBUGRAx

23:15 - 23:30 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 4.45 2) KANALD: 4.35 3) FOX: 4.02 4) SMNYL TV: 2.91 5) TRT1: 2.06

Umutsuz Ev Kadınları, 4.02 reytinge yükselerek çok iyi gitmeyi başarmış.

Merhamet de halen daha iyi.

Hürremin son sahnesine fon müzik olarak mahsun kırmızıgülden yıkılmadım ayaktayım cok hos olmamıydı #MuhtesemYüzyıl :F @mrt-06 @Almila @yatutarsa

Meryem uzerli olsaydı bu olay çok daha fazla dokunacaktı #muhteşemyüzyıl :( haklı

Vahide yavrum ağlıyon mu gülüyon mu belli değil..Meryem olsaydı da taşı duvarı yıksaydı.Hay ben meryemsiz,okansız #MuhteşemYüzyıl'ın

#muhteşemyüzyıl #berraktüzünataç başına bir tüy taksanız tam kızıldereli. :F
#muhteşemyüzyıl çok sinirlendim ! Ibrahimi diriltip,rüstem i*nesinin kellesini alsan bile sinirim geçmez.Yılmaz şahinin tez kellesi vurula
nazire m. ‏@nazire_m 11 dk
Muhteşem Yüzyıl merve boluğur ve engin Öztürk nasıl bir şeysiniz siz. uyum, ihtiras...ve ikiniz de çok yeteneklisiniz. sizi izlemek zevk.
Eymen Ekşi ‏@kuzenfrederick 12 dk
@meryemuzerli Meryem nolur geri dön sensiz yapamıyom :( #muhteşemyüzyıl

A.Ş.K geçen haftaya göre daha iyi gitmiş görünüyor. Yarın iyi reytingler alacaktır.