karşılaştırınca esra daha iyi en azından cast ajansından getirdikleri beni affetten daha iyi oyunculkar![]()
sen oyle san
karşılaştırınca esra daha iyi en azından cast ajansından getirdikleri beni affetten daha iyi oyunculkar![]()
sen oyle san![]()
ben değil reytingler sayıyor ab de esra geçtiyse sana göre esra daha kaliteli oluyor![]()
destere ne oldu sana ya bir ara sbt ye demediğini bırakmıyordun şimdi sbt kral tns tukaka olmuş))) tns nedense senin izlediğin dizilerin reytingini düşürmesi hoşuna gitmiyor olabilir mi
)))) destere kim ne yapsın yeşilçam çakması diziyi
)))
son balkaları öve öve bitiremedin)) aynı babalar ve ogulları gibi. artık reyting sisteminde seni baz alacagız. sen ne dersen tersi dogru çıkıyorda
)))))))
kıyaslama yapacaksan share öneli destere. aynı saatlerdeki programlarda izleme payı önemlidir reytinglerde özelikle iki reyting sistei karşılatıracaksan shari önemsemelisin.
kıyaslama yapacaksan share öneli destere. aynı saatlerdeki programlarda izleme payı önemlidir reytinglerde özelikle iki reyting sistei karşılatıracaksan shari önemsemelisin.
Öbgzk dip yapmışgs maçı doğal olarak fb maçından fazla izlenmiş
- - - Ekleme - - -
Destere fb maçı nerde 16 almış![]()
11 aldı zar zor
benim genel uslubum bu yoksa kimsnein okumayacagı sıkıcıyazılar bana göre değil. söyleyeceğin en basit en eglenceli yazmak hep prensibim olmuştur ama sanırım yukardaki yazıdan sadece elenceli kısmı dikkatini çekmişbazen verdiğin cevapları düşünerek yazıyorsun bazende böyle ben yazayımda millet okuyup eğlensin diye yazıyorsun)
oysa senin tarzın bu değildi bir zamanla daha mantıklı şeyler yazdığınıda biliyorum beyazsoy yaşlandın sanırım)
son yazı öve öve bitiremedin diyorsun son yaz istavritten daha kaliteli reytingi az olması bunu değiştirmez ..
öbgz yeşilçam filmelerine benziyor diyorsun öbgz yeşilçama benziyorsa demekki şu anda bizdeki diziler yeşilçamın çok gerisinde kalite olarak hanı reytinge göre yorum yapıyorsun ya.. ee öbgz üç yıldır kral demekki yeşilçam filmleri kaliteliymiş)
sbt yi yerden yere vuruyordum doğru şimdide yerden yere vuruyorum ama reytinglerine bakarsan tns den daha mantıklı istavritin ab grubu yüksek olmaz koçanın ab si yüksek olmaz akasya durağının ab si yüksek çıkmaz .. pis yedili ab si yüksek çıkmaz bunların ab grubu yüksek çıkıyorsa tns bu ab grubunu nerden buldu diye soruyorum bunu açıklasaydın keşke ???????
benim genel uslubum bu yoksa kimsnein okumayacagı sıkıcıyazılar bana göre değil. söyleyeceğin en basit en eglenceli yazmak hep prensibim olmuştur ama sanırım yukardaki yazıdan sadece elenceli kısmı dikkatini çekmiş)))
anlaşılan senin dizileri yüksek gösteren reyting sistemi bulamadıkça asla seni memnun edemiyecekler))
aşırı kalitenin reyting getirmediğini daha ilk gün tns ölçerken söyledim yani ortalam kalitedeki diziler artık yüksek reyting alacak. kurtlar vadisi en büyü örnek ne çok kalitei dene arka sokakalr kalitesinde..
şimdi çeliştiğinbir nokta var öbzg reytingde bir numara( davalık agb ve sbt göre ) ozaman kaliteli diyorsun öbzg den yükse kshare alan ( ab de reytingleri aynı ama shari daha yüksek) huzur sokagına kalitesiz diyorsun bu bir çelişki
ben öbzg ye asla kalitesiz dememdi dizileri böyle sınıflandırmam kaliteli oyunculuk vardır senaryo vardır kaliteli görüntü yönetmeni vardır.... tabiki öbzgnin oyunculugu yönetimi çok başarılı ama ben sürekli senaryosunu eleştirdiğim 3 seneden beri şimdi dizinin durumu belli 27 lerde 7 lere düştü. sanırım bu konuda hafifte olsa haklılık payım var. ha sorasana huzur sokagının kaliteli yönü varmı birkaç tiyatro kökenli ouuncunun oyunclugu ve kutsi ile selinin uyumu dışında fazla kaliteli bişey yok ama konusu hemen hemen hiç işlenmediği için konusuda kaliteli sayabiliriz
huzur sokagının absi yüksek çıkmasından bundan dogal ne var ya. sen tns nin ses guruplandırmasında ab ye bakmadım orda lseküler kimselerden oluşu r demiyor ki.. üniversite egitimi almış yada esnaf paralı kişiler. huzur sokagıda sonuçta romandan uyarlama yani okumuş kimseler ve özelikle son zamanlarda zengileşen ve paralanan muhafazakar kesimi de dikkate alırsak huzur sokagının ab sinin daha yüksek olması çok dogal tam tersi olsaydı problem olurdu..
kanal 7 de samanyoludaki diziler gibi değil diyorum huzur sokagının anlatamıyorum sana orda başı kapalılar küllen iyi diğerleri cadı gibi basit bir mantık üzerine kuruludur herşey çünkü bu genelleme okumamul kırsalda yaşan halkın genel kaanti. bu kaanat üzerinde reyting devşirler ama okumuş eli kitap tutan muhafazakarlar samanyolu ve kanal 7 yi bu konuda eleştirir ve dizilerini izlemezler. bu yüzden bu dizi okumuş paralı muhafazakarların istediği gibi bir dizi.
keşke türkiyeyi kendi kafana göre şekilendireceğine gerçekleri okumayı tercih etsen bu reytingleri daha iyi anlarsın))))
öbgz 7 alio haftaya 10 alır dio yakup![]()
Yanılıyorsun öbgz komediMaç açık ara zirvede yer almış
Öyle Bir Geçer Zaman Ki düşüş yaşamış. Ama hala çok iyi. Aslında kötü diyoruz da eskiye göre kötü. Yoksa hala Türkiyenin en çok izlenen 5 dizisinden biri.
Son Yazın ÖBGZK`yi geçeceğini iddia edenlere selam olsun. ÖBGZK en ölü haliyle 7ye katlamış. Daha da bi cacık olmaz bu diziden. Hazala çok yazık oldu
İstavrit fena gitmemiş. Günü değişti. Ama o kadar komedi ve program arasında çöker gibi. Nede olsa bu da komedi
kaliteli yüksek reyting almazsa son yazı niye eleştiriyorsun denekleri eleştir bende diyim ya bu beyazsoy arada bir seçilen denekleride gözden geçiriyor ..
şimdi yeni türkiyenin yapısımı budur yoksa deneklermi yanlış seçilmiş bence yeni türkiyenin yapısı bu değil denek seçimi yanlış bak orda koçan için dediklerini doğru kabul edelim .. istavritte ab grubu yüksek çıkmış onu nasıl değerlendirelim benim dediğim sbt ne kadar hatalı olsada ab grubu denek seçimi tns ye göre daha düzgün .. bu konuda en iyisi AGB idi ben vadiyi izlemem ama vadinin totalde yüksek almasını doğru karşılıyorum aynı vadinin ab grubundaki oranının yüksek çıkmasını doğru bulmuyorum denek seçimi yanlış tns de..
öbgz nin izleyici kesimiyle vadi izleyicisi aynımıki ikisinin ab grubu eşit düzeyde olsun, buna karğalar güler..
istavriti hangi ab grubu seyircisi bayılarak izliyor yeni türkiye oluşumunda merak ettim... bizim takas izlediğini söylüyor takasın inadına öyle dediğine eminim o da istavriti sonuna kadar izlemeyi başaramaz tam fiyasko
koçan konusundaki ab de bana göre yanlış olmasına rağmen dediğin yeni türkiye toplumunu belki yansıtıyordur o yeni türkiye bana uzak allaha yakın olsun ..
şu anda vadinin aldığı ab grubu reytingleri seninde daha önce bahsettiğin terör olaylarının artmasıyla artış göstermiş bu konuda haklısın dizi gazımızı alıyor ama yinede herşeye rağmen ab si bu kadar yüksek çıkmaz..
son yazın neyini eleştiriyorum destere yapılan oyuncu seçimini ve konusunu eleştiriyorum tns deneklerini eleştirmek saçmalık çünkü onlar türkiyeyi yansıyıyor. türkiye genelinde son yazı izleyecek çok az kişiyi bulursun. dizi tv formatına uymuyor. tv zaman geçireceğin fazla düşünmeceğin şeyleri izlersin çayın içer çekirdeğini çitletirsin .. onsan kaliteli ve dikkat isteyen işler çok zor izlenir özelikle kadınlarca ( hem çayı demle hem aparatif şeyler hazırla)
vadi ve öbzg kıyaslarsak vadinin ab seyircisinin fazla olması normal kurtlar çekim ve senaryo olarak zayıf olsada işlediği konular ab halkının ilgilendiği şeyler türkiyenin gündemine dair uyduruk olsada bişeyler söylüyor. kurtların gaz aldıgına inanmıyorum daha çok gaz veriyor. gaz alama olayı kurtlar vadisi ırak filmine uyar
yeni türkiye zati sana uzak allaha yakın)))
Son Yaz Pazartesi gününe alinabilir bence..