2 Ekim 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu reytinglerle artık pazartesine alınamaz. artık anca kremle yer değiştirebilir

Bakalim atv diziyle ilgili nasil bir karar alacak.. Umarim çabuk bitmez bu dizi, biraz daha sans tanilabilir..

son yazın neyini eleştiriyorum destere yapılan oyuncu seçimini ve konusunu eleştiriyorum tns deneklerini eleştirmek saçmalık çünkü onlar türkiyeyi yansıyıyor. türkiye genelinde son yazı izleyecek çok az kişiyi bulursun. dizi tv formatına uymuyor. tv zaman geçireceğin fazla düşünmeceğin şeyleri izlersin çayın içer çekirdeğini çitletirsin .. onsan kaliteli ve dikkat isteyen işler çok zor izlenir özelikle kadınlarca ( hem çayı demle hem aparatif şeyler hazırla)

vadi ve öbzg kıyaslarsak vadinin ab seyircisinin fazla olması normal kurtlar çekim ve senaryo olarak zayıf olsada işlediği konular ab halkının ilgilendiği şeyler türkiyenin gündemine dair uyduruk olsada bişeyler söylüyor. kurtların gaz aldıgına inanmıyorum daha çok gaz veriyor. gaz alama olayı kurtlar vadisi ırak filmine uyar

yeni türkiye zati sana uzak allaha yakın :))))

bana uzak allaha yakın olmaları iyi olmuş :))

vadi gazını alıyor dememin sebebi bu sezone süriye başkanı esata polat girişecekmiş.. yani gerçekte yapamadığımızı polat yapıyor yani gazımızı alıyor .. ama ab grubunda bu kadar yüksek çıkması tns denek seçimi hatası ..

kaliteli dizileri halkımız niye izlesin diyorsun çekirdek çitleyen izleyiciler kalite izlemez diyorsun .. o zaman dizileri niye eleştiriyoruzki yok senaryosu yanlış yok oyuncu yanlış yok bilmem neresi yanlışta falan filan .. direk şöyle demek lazım dizi çekirdek çitleyen makarnacılara yaramıyor .. bu kadar basit açıklaması ..

destere sen nasil buluyorsun hazal kaya'yi adini feriha koydum'dan sonra ?

beyazsoy, hazal kaya sence bu diziyi seçerek hata mi yapti? Gerçekten bu dizi bu kadar düsük reytingleri haketmiyor..
emirin yolundan ayrılması dogruydu ama hemen bir projeye başlaması her zamn risktir bütün oyuncularca. iki tane yüksek izlenene diziden sonra dinlenmesi daha mantıklıydı.. özelikle eski dizisi devam ederken kendi başka dizide oynması seyircide inandırıcılık sorunu yaratıyor. seyircinin ferihayı unutması lazımdı.

ikinci yanlış dizide kendine yakışmayan bir patner ve karakter seçmesi. feriha köyde tugçe kazazla rol değiştirse daha iyi olurdu..

bence dizi bu reytingi aldıysa hak ediyordur ben durumu öyle bakarım. çünkü sen ilk okul 5 e giden birine integral anlatırsan anlamazsa ozaman sen geri kafalısın hşiç bişey anlamıyorsun deme hakkına sahip değiliz..

tv de izlenebilecek şeyler bellidir. kimse gidip belgesel izlemiyor(sbt de samanyolu belegeseleri hariç :)))) ) çünkü belgesel konsantre isteyen zeka isteyen bişey. eve yorgun argın gelen adam yada evde çayları çekirdekli getiren bir kadın dan bu konsantrasyınu beklemek abesle iştigal

kısacası son yaz bu reytingi hakketti özelikle ilk iki bölüm senaryo akışı çok sorunlu ve agırdı dizide çok kararter var bu karakterleri tanıtacam diye dizizi bogulmuş ve tabiki bu dirim izleyeni çok zorladı

destere sen nasil buluyorsun hazal kaya'yi adini feriha koydum'dan sonra ?

son yazın ilk bölümünü izledim ikincisini daha izlemedim..

dizi güzel bir dizi emek verilmiş makedon yaşlı oyuncular süper oynuyor çoğu elveda rumeliden tanıdığımız oyuncular haketmediği şekilde düşük reyting almış dizi.. sebebi beyazsoyun çkirdek çitleyen yeni türkiye toplum yapısı :)))

dizide tuğçe kazaz süper oynuyor hazal kayanın şivesi ve oyunculuğu tuğçeye göre daha düşük kalmış..

umarım bu sezon devam ederde yeni türk toplum yapısı dizinin değerini anlar..:))

bana uzak allaha yakın olmaları iyi olmuş :))

vadi gazını alıyor dememin sebebi bu sezone süriye başkanı esata polat girişecekmiş.. yani gerçekte yapamadığımızı polat yapıyor yani gazımızı alıyor .. ama ab grubunda bu kadar yüksek çıkması tns denek seçimi hatası ..

kaliteli dizileri halkımız niye izlesin diyorsun çekirdek çitleyen izleyiciler kalite izlemez diyorsun .. o zaman dizileri niye eleştiriyoruzki yok senaryosu yanlış yok oyuncu yanlış yok bilmem neresi yanlışta falan filan .. direk şöyle demek lazım dizi çekirdek çitleyen makarnacılara yaramıyor .. bu kadar basit açıklaması ..

eleştiri sebebi bu işte sen madem izlensin diye dizi yapıyorsun böyle aparsan izlenmezsin ha ben saat filim yapacam dersen son yaz süper filim gider ödülde alırsın ama tv ye yapacagın iş farklı olmalı herkesin anlayabileceği ortalama zekaya sahip olmalı.. bu mesajımı mevlanaın sözüyle bitirmek isterim daha anlaşılır olması iiçin

sen ne kadar anlatırsan anlat karşındakinin anyabildiği kadar anlaşılırsın

eleştiri sebebi bu işte sen madem izlensin diye dizi yapıyorsun böyle aparsan izlenmezsin ha ben saat filim yapacam dersen son yaz süper filim gider ödülde alırsın ama tv ye yapacagın iş farklı olmalı herkesin anlayabileceği ortalama zekaya sahip olmalı.. bu mesajımı mevlanaın sözüyle bitirmek isterim daha anlaşılır olması iiçin

sen ne kadar anlatırsan anlat karşındakinin anyabildiği kadar anlaşılırsın

mevlananın sözünü beğendim:)) halk yapılan diziyi anlamıyor bende seni anlamıyorum beyazsoy:)) ben halkım yani! çıkarımında bulundum... çekirdek çitlemeye gidiyorum beyazsoy :))

Hazal Kaya, AFK'yi bırakarak hata yaptı. Son Yaz ise 1-2 hafta içinde PT-2'ye kaydırılır ve ardından yayından kaldırılır.

Seksenler, SBT'ye göre A/B'de 10 reytinge kadar yükselmiş.

desatere kurtlar vadisi öbgzk den 50 gömlek üstün bi dizi her açıdan öbgzk kalite 0 senaryo 0 çok kalitesiz ve kötü bi dizi 7 reyting fazla ustura kemal gibi müthiş bi dizi 5 alıyo öbgzk 7 alıyosa bi düşünmek lazım usturanın en az 5-6 reyting fazla alması lazım verilen emek senaryo müzikler muhteşem bir dizi öbgzk gibi kalite yoksunu diziyi geçecekti ama günü değişti

desatere kurtlar vadisi öbgzk den 50 gömlek üstün bi dizi her açıdan öbgzk kalite 0 senaryo 0 çok kalitesiz ve kötü bi dizi 7 reyting fazla ustura kemal gibi müthiş bi dizi 5 alıyo öbgzk 7 alıyosa bi düşünmek lazım usturanın en az 5-6 reyting fazla alması lazım verilen emek senaryo müzikler muhteşem bir dizi öbgzk gibi kalite yoksunu diziyi geçecekti ama günü değişti
0.50=0 :D
Tamam iğrençti :D

Son Yaz bu oranları hakeden bir dizi değil aldığı oranlar ciddi anlamda bu diziye yakışmayan oranlar.Umarım Atv hataya düşüp diziyi yayından kaldırmaz çünkü dizi keşfedilmeyi bekleyen bir dizi.Türk halkı zamanla anlayacaktır diye düşünüyorum.

Son Yaz bu oranları hakeden bir dizi değil aldığı oranlar ciddi anlamda bu diziye yakışmayan oranlar.Umarım Atv hataya düşüp diziyi yayından kaldırmaz çünkü dizi keşfedilmeyi bekleyen bir dizi.Türk halkı zamanla anlayacaktır diye düşünüyorum.

aynen diziyi kurtarmalı :D

- - - Ekleme - - -

gene kalite tartışmasına girmişler kişiden kişiye değişen olay ama oranlar abkarsak ab si yüksek olan daha kalitelidir ustura ve vadi genelde totalde iyiler takas şimdi usturanın bu haftaki reytingini gösterir ama genele bakmak lazıım:D

son yazın şansı yok artık büyük bi hayal kırıklığı işte hazal kim reyting getirecek tutar diye düşündük tutmadı yoksa hazal mazal takmadım ben oyunculuğu berbat zaten

Evet. Zaten agir dramalar 3.bölümde baslayacakmis..

vadi en çok izlenen dizi olarak kalitesini gösteriyo zaten sorun yok
ayrıca revan öbgzk düştükçe ölü haliyle bile şunu aldı bunu aldı diyo niye öldü mü dizi bitseydi o zaman büyük efsane fenomen olmak kolay değil işte sıradan bi diziydi 10 reytingf görmesi totalde imkansız artık

vadi en çok izlenen dizi olarak kalitesini gösteriyo zaten sorun yok
ayrıca revan öbgzk düştükçe ölü haliyle bile şunu aldı bunu aldı diyo niye öldü mü dizi bitseydi o zaman büyük efsane fenomen olmak kolay değil işte sıradan bi diziydi 10 reytingf görmesi totalde imkansız artık

çok izlenmek kaliteli olmak değil yaprak dökümü zirvedeydi ama romanı berbat ettileer saçma olaylar falan

10 yıldır zirvedeysen ve 10 yıl geçmesine rağmen en çok izlenen diziysen kalitelisindir yaprak dökümü agb nin şikesinden yüksek alıyodu