xBUGRAx
Süper Emekli
saatine bakmıyormusun mübarek. gecce tekrarı.. tns bu işlerde yeni yanına yazmamış tekrar diye . gece boşlukta izlenmiş işte
Saate bakmadım
saatine bakmıyormusun mübarek. gecce tekrarı.. tns bu işlerde yeni yanına yazmamış tekrar diye . gece boşlukta izlenmiş işte
Saate bakmadım![]()
sanırım espiri yapmaya yeni başladın))))
deniz yıldızı göçmüs ab de
Dediğin gibi tekrar yazılmamış yanlış gördüm
- - - Ekleme - - -
Evlerden Biri'ni geçmiş
napim maçta alayini geçmiş![]()
Ustura Kemal gün değiştirmekle çok büyük bir hata yaptı 2 - 3 bölüm sonra öbgzyi geçerdik 21.45e kadar Ustura'yı seyrettim sonra gs maçını
esra erol ab grubunda beni affeti gecmeyi basarmis. total grubunda ise beni affet gecmis. her ikisine de tebrikler..
tns nin ab grubu çok dandik deneklerden oluşmuş sbt ab grubu bile tns den daha sağlıklı nerde total dizisi varsa tns de yüksek çıkıyor)
öyle bir geçer zamanki her iki gruptada 9 reytingi geçmiş muhteşembir başarı o da maça rağmen maç çuvallamış fb maçı 16 reyting almıştı ..
seksenler ab grubu muhteşem bir yükselişte gerçekten sbt nin ab denekleri çok daha sağlıklı seksenlerin ab de yüksek istavritin düşük almasından belli oluyor
istavrit 4 lerde bir yer edinmiş kendine oda şişirme 2 yi geçmez..
son yaz tns de ve sbt de yine düşük çıkmış yanlış gün seçimi kurbanı..
- - - Ekleme - - -
esranın her zamanki hali beni affet esraya rakip olmaz...
beni affet çok daha fazla izlenmis ama![]()
tns nin ab grubu çok dandik deneklerden oluşmuş sbt ab grubu bile tns den daha sağlıklı nerde total dizisi varsa tns de yüksek çıkıyor)
öyle bir geçer zamanki her iki gruptada 9 reytingi geçmiş muhteşembir başarı o da maça rağmen maç çuvallamış fb maçı 16 reyting almıştı ..
seksenler ab grubu muhteşem bir yükselişte gerçekten sbt nin ab denekleri çok daha sağlıklı seksenlerin ab de yüksek istavritin düşük almasından belli oluyor
istavrit 4 lerde bir yer edinmiş kendine oda şişirme 2 yi geçmez..
son yaz tns de ve sbt de yine düşük çıkmış yanlış gün seçimi kurbanı..
sende beyazsoy gibi share mi ölçüyorsun kreys ...)
sende beyazsoy gibi share mi ölçüyorsun kreys ...)
destere ne oldu sana ya bir ara sbt ye demediğini bırakmıyordun şimdi sbt kral tns tukaka olmuş))) tns nedense senin izlediğin dizilerin reytingini düşürmesi hoşuna gitmiyor olabilir mi
)))) destere kim ne yapsın yeşilçam çakması diziyi
)))
son balkaları öve öve bitiremedin)) aynı babalar ve ogulları gibi. artık reyting sisteminde seni baz alacagız. sen ne dersen tersi dogru çıkıyorda
)))))))
kıyaslama yapacaksan share öneli destere. aynı saatlerdeki programlarda izleme payı önemlidir reytinglerde özelikle iki reyting sistei karşılatıracaksan shari önemsemelisin.
kıyaslama yapacaksan share öneli destere. aynı saatlerdeki programlarda izleme payı önemlidir reytinglerde özelikle iki reyting sistei karşılatıracaksan shari önemsemelisin.