Evet yanıldım ama sonuçta O Ses'ten farkı yemiş oturmuş aşağıya.
Evet yanıldım ama sonuçta O Ses'ten farkı yemiş oturmuş aşağıya.
Farkı-ı Tns işte ne yapcan ama oranlarını yükseltmiş sen oraya bak bu oranları alabilen dizi varmı başka Totalde Vadiden başka Ab'de 12 yaklaşmısız nerdeyseEvet yanıldım ama sonuçta O Ses'ten farkı yemiş oturmuş aşağıya.![]()
![]()
Mesele 12'ye yaklaşmak değil yiğen mesele zirveyi alabilmek.Farkı-ı Tns işte ne yapcan ama oranlarını yükseltmiş sen oraya bak bu oranları alabilen dizi varmı başka Totalde Vadiden başka Ab'de 12 yaklaşmısız nerdeyse![]()
Alırız onuda ama arada bir engel var Tns bunu aşabilirsek onuda alcaz elbetMesele 12'ye yaklaşmak değil yiğen mesele zirveyi alabilmek.![]()
Tns O Ses'i çok seviyor. Survivor'ı bekleyin siz.@destere Karadayı fark yemiş diyo arkadaş
Alırız onuda ama arada bir engel var Tns bunu aşabilirsek onuda alcaz elbet![]()
Karadayı haftaya düşer.Karadayı düşer diye tahmin ediyorduk yanıldık. @Bully . Çok iyi gitmiş tebrikler..
Acun yine uçmuş tebrikler.
Unutma Beni'm harika gitmiş yine tebrikler..
Altındağlı 4'e yakın başlamış SBT'nin AB'sinde 5'e yakın demek ki bol tekrar ile yükselebilme potansiyeli var. 😉 . AB'de berbat başlamış ama TOTAL'de gayet iyi tebrikler..
Bu gidişle Survıvor bile 15-16 alırTns O Ses'i çok seviyor. Survivor'ı bekleyin siz.![]()
İnşallah.Bu gidişle Survıvor bile 15-16 alır![]()
Ya ben de AB'de yüksek bekliyordum ama TNS şaşırttı beni ancak SBT'nin AB'sinde 5'e yakın Oran almış ve 6. Olmuş.Altındağlı'yı izledim dün, daha yüksek bekliyordum ama A/B'de çok düşük çıkmış. Ama Total'de 3 reytingi geçmiş bence gelecek hafta yükselecektir![]()
@destere Karadayı fark yemiş diyo arkadaş
Alırız onuda ama arada bir engel var Tns bunu aşabilirsek onuda alcaz elbet![]()
Lo sendemi Acuncu oldu yoksam bende izliyorum Survıvor'uİnşallah.Survivor'ı da merakla bekliyoruz.
![]()
Vışşşş çok güzel cevapmuhterem @Bully adlı arakadaşımızın nevi şahsına münhasır bir görüş, normal karşılıyorum?
o arkadaş zaten damda hedik ayıklamaktan kekliği karğa diye görüyor)
macun izleyen birini zaten yolda görsem selam vermem)))
Karadayı ne çekti be Acun'dan bu sene.muhterem @Bully adlı arakadaşımızın nevi şahsına münhasır bir görüş, normal karşılıyorum?
o arkadaş zaten damda hedik ayıklamaktan kekliği karğa diye görüyor)
macun izleyen birini zaten yolda görsem selam vermem)))
Yok lo Acuncu değilim ama O Ses ve Survivor izlemek çok hoşuma gidiyor. Mesela yst'yi sevmem.Lo sendemi Acuncu oldu yoksam bende izliyorum Survıvor'u
Vışşşş çok güzel cevap![]()
Acundan çekmedi Tns'den ne çekti olcaktıKaradayı ne çekti be Acun'dan bu sene.![]()
Ben onu Şebnem olarak sevdim.Şebnem değil Shebnem.Devam eder zaten.
![]()
Karadayı tns'de de yüksek çıkıyor işte daha ne istiyonuz 20 mi alacaktı?Acundan çekmedi Tns'den ne çekti olcaktı![]()
Ya ancak son sezon dendi.. Ben onu Şebnem olarak sevdim.
.