2 Aralık 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Git bak biu'nin gectigi gunun sayfasina hepinize de cvp vermisim, siZdenmi cekincem.. Ama sen fena kactin :d kayiplara gomuldun:d obgzk tokat yapti biu'ye :d
hayır ben kaçmadımki bende yazdım ben dizi yayınlanırken bişiler yazmam ha demekki sen izlemiyon yazıyon bide izlemediğinin bir şeyi koruyorsun yazık çok yazık!

hayır ben kaçmadımki bende yazdım ben dizi yayınlanırken bişiler yazmam ha demekki sen izlemiyon yazıyon bide izlemediğinin bir şeyi koruyorsun yazık çok yazık!

Dizi bittikten sonra gelirim dedin , sonra karanliga gomuldun. :d bu arada mobilden girdigim icin , heryere yetisicek kapasitedeyim.. Herkez dedigin gibi benim gibi olamaz :d

Bugün SBT'yi nasıl okuyacağımızı yazıyorum, BBEB'in reytingini 3, YST'nin reytingini 1 puan düşüreceğiz, böylece TNS'ye erişeceğiz. :)

şaka bir yana gs maçı salı yayınlanırsa m.united maçını da geçer reytinglerde ...diğer yapımları allah korusun..

- - - Ekleme - - -

Bugün SBT'yi nasıl okuyacağımızı yazıyorum, BBEB'in reytingini 3, YST'nin reytingini 1 puan düşüreceğiz, böylece TNS'ye erişeceğiz. :)
işin formülitesini bulmuşun....