adımı düzgün yaz!!!
hayır ben kaçmadımki bende yazdım ben dizi yayınlanırken bişiler yazmam ha demekki sen izlemiyon yazıyon bide izlemediğinin bir şeyi koruyorsun yazık çok yazık!Git bak biu'nin gectigi gunun sayfasina hepinize de cvp vermisim, siZdenmi cekincem.. Ama sen fena kactin kayiplara gomuldun obgzk tokat yapti biu'ye
salı günü ben yokken atıp tutmuşsun bu hafta görecez bakalım
adım Mehmet satende mehnet yazmıştın sonra düzelttin ama pardonAdın Mehmet'tir diye düşünmüştüm.
Evet dediklerim tuttu ve obgzk 1. Oldu.
atv nin vadinin 1 bölümü için panaya 1 milyon tl ödediğini duydum...o zaman reklamların saniye ücretini baya yüksek tutuyor atv...
vaov aga ikimiz cevapları çakarız yakubasalı günü ben yokken atıp tutmuşsun bu hafta görecez bakalım
inşALLAH salıdır öbgzk ezilir yinebu hafta gs maçı ne zaman salımı çarşamba mı...
hayır ben kaçmadımki bende yazdım ben dizi yayınlanırken bişiler yazmam ha demekki sen izlemiyon yazıyon bide izlemediğinin bir şeyi koruyorsun yazık çok yazık!
dizi bittikten sonra geldim yazdımDizi bittikten sonra gelirim dedin , sonra karanliga gomuldun. bu arada mobilden girdigim icin , heryere yetisicek kapasitedeyim.. Herkez dedigin gibi benim gibi olamaz
vaov aga ikimiz cevapları çakarız yakuba
- - - Ekleme - - -
inşALLAH salıdır öbgzk ezilir yine
dizi bittikten sonra geldim yazdım
işin formülitesini bulmuşun....Bugün SBT'yi nasıl okuyacağımızı yazıyorum, BBEB'in reytingini 3, YST'nin reytingini 1 puan düşüreceğiz, böylece TNS'ye erişeceğiz.
yazdım ama sen atmaobgzk ile ben caktim size 12'den sali obgzk mac karsisinda ezilirse, biu enkaz altinda kalir. Can verir
- - - Ekleme - - -
Atma
şaka bir yana gs maçı salı yayınlanırsa m.united maçını da geçer reytinglerde ...diğer yapımları allah korusun..
- - - Ekleme - - -
işin formülitesini bulmuşun....
BİÜ ezdikten sonra derki: öbgzk bugün çok reklam aldı BİÜ reklam almadı öbgzk sönük birr bölümdüyakup tamam görüşürüz salı
işin formülitesini bulmuşun....
o zaman tvlerde yayınlanmaz maç....aga maç çarşamba günü tarihi bi maç