2 Aralık 2012 Pazar Reyting Sonuçları

kanal d yide görüyoruz yalan dünya reklamsız öbgzk blok kayıp umutsuz reklamsız bbeb zaten reklamsız başladığından beri :D yani anlayacağın atv kanal d den çok reklam koyuyo vadi 1 saat reklam girmedi sonra 10 dk da bir reklam girdi hemde maç başlayınca yaptı bunu bu mu korkaklık öbgzk utanmasa arka sokakların tekrarı bitince haberlerden önce yayına gircek :d :d
İmzamı Atarım(yalan dünya yorumu hariç) :d

emekliliğinde kazandığı parayıda tuvalete harcar artık kemal sunal hesabı...

- - - Ekleme - - -

ama bana planlı yapıyor gibime geliyor....bir değil iki değil üçdeğil.....ne bu bu kadar arkadaş.....soba borusu mu...bu...

planlı o kadar mükemmel pot kıramazsın :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
kanal d yide görüyoruz yalan dünya reklamsız öbgzk blok kayıp umutsuz reklamsız bbeb zaten reklamsız başladığından beri :D yani anlayacağın atv kanal d den çok reklam koyuyo vadi 1 saat reklam girmedi sonra 10 dk da bir reklam girdi hemde maç başlayınca yaptı bunu bu mu korkaklık öbgzk utanmasa arka sokakların tekrarı bitince haberlerden önce yayına gircek :d :d

ÖBGZ bir kez blok reklamla yayınlandı, KVP kadar uzun süre reklamsız da gitmedi, önümüzdeki haftalarda tekrar tam reklama döner diye düşünüyorum...

Bu hafta değişiklikler nedeniyle o diziler az reklamlı yayınlandı, haftaya böyle olmayacak, bunu bildiğin halde niye kozmuş gibi kullandığını anlayamadım. :)

ATV'ye gelirsek Huzur Sokağı'nın nerdeyse hiç reklama girmediğini söyleyebiliriz rahatlıkla, Benim İçin Üzülme de böyle(yeni olduğu için kabul edilebilir tabi), Alev Alev, HDE, Krem de böyle maalesef. ATV en çok izlenen dizisi KVP'ye bile az reklam koyuyor maç falan çıkarsa, ATV'nin artık yayın politikası olmuş reklamsızlık...

Kanal D'de reklamsız tek BBEB var, diğerleri tam reklamlı...

Neyse konuyu yine kanal yarışına getirdin takas. :D Bu gidişle ikimiz de kanal fanı durumuna düşeceğiz. :D

endgame televizyonda en çok reklam alan dizi KURTLAR VADİSİ ona bile reklam almıyo diyon yuhh artık vadi 1 kere 1 saat reklam girmedi onda da maç başladığı an başladı reklama 10 dk da bir reklam girdi

- - - Ekleme - - -

endgame televizyonda en çok reklam alan dizi KURTLAR VADİSİ ona bile reklam almıyo diyon yuhh artık vadi 1 kere 1 saat reklam girmedi onda da maç başladığı an başladı reklama 10 dk da bir reklam girdi

- - - Ekleme - - -

öbgzk bu hafta fena ezilir biü ye geçen erken başladı reklamsız gitti zar zor geçebildi :d

ÖBGZ bir kez blok reklamla yayınlandı, KVP kadar uzun süre reklamsız da gitmedi, önümüzdeki haftalarda tekrar tam reklama döner diye düşünüyorum...

Bu hafta değişiklikler nedeniyle o diziler az reklamlı yayınlandı, haftaya böyle olmayacak, bunu bildiğin halde niye kozmuş gibi kullandığını anlayamadım. :) vadinin 1 bölümü için 1 milyon tl ödediğini duydum atv nin...o zaman demekki reklamların saniye ücretini yüksek tutuyor atv...

ATV'ye gelirsek Huzur Sokağı'nın nerdeyse hiç reklama girmediğini söyleyebiliriz rahatlıkla, Benim İçin Üzülme de böyle(yeni olduğu için kabul edilebilir tabi), Alev Alev, HDE, Krem de böyle maalesef. ATV en çok izlenen dizisi KVP'ye bile az reklam koyuyor maç falan çıkarsa, ATV'nin artık yayın politikası olmuş reklamsızlık...

Kanal D'de reklamsız tek BBEB var, diğerleri tam reklamlı...

Neyse konuyu yine kanal yarışına getirdin takas. :D Bu gidişle ikimiz de kanal fanı durumuna düşeceğiz. :D
atv nin vadinin 1 bölümü için panaya 1 milyon tl ödediğini duydum...o zaman reklamların saniye ücretini baya yüksek tutuyor atv...

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

öbgzk bu hafta fena ezilir biü ye geçen erken başladı reklamsız gitti zar zor geçebildi :d
aynen :D :d

en çok ciro yapan dizi kurtlar vadisi hatırlatırım

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Sali kacmayinda yine :d