hiçte bile aynıydı!ben izlemiyordum ama izleyenler bu sezon cıvıttı diyolardı doğrumu yanlış mı bilmem....
hiçte bile aynıydı!ben izlemiyordum ama izleyenler bu sezon cıvıttı diyolardı doğrumu yanlış mı bilmem....
Bu hafta rekor geliyor diyorsun yani.
Ama KVP'de de fragmanlar yanıltıcı oluyormuş gibi geliyor bana, bölüm fragmanın gerisinde kalabiliyor okuduklarıma göre.
maçla aynı zamana gelsin isterse hiçbişi olmaz KVPye!fragman bölümün gerisinde kalıyo bence yanıltıcı kısmı doğru senaristler çok akıllı işi biliyolar rekor gelebilir maçtan sonra yayınlanır büyük ihtimal maçtan kapacaklarıyla yükselir gibi olan kayıpla umutsuza olacak biri maçla diğeri vadiyle çakışabilir
maçla aynı zamana gelsin isterse hiçbişi olmaz KVPye!
Her Zaman Öyleydi O yorumu Yapanlara Batıyo Kalitede O Yüzden!mehmet kusura bakma aga suskunları abartıyon ben ne zaman açsam ya biri ağlıyo ya da bağırıp çağırıyolar ki bu bağıran genelde ezelin tefosu oluyo itici olmaya başladı hep aynı oynuyo sarp akkaya
- - - Ekleme - - -
zaten olmuyo aga olan maça oluyo
fragman bölümün gerisinde kalıyo bence yanıltıcı kısmı doğru senaristler çok akıllı işi biliyolar rekor gelebilir maçtan sonra yayınlanır büyük ihtimal maçtan kapacaklarıyla yükselir gibi olan kayıpla umutsuza olacak biri maçla diğeri vadiyle çakışabilir
niye kaçsın maç kaçar ancaYine KVP maçtan kaçacak diyorsun sanırım.
Gerçi suç KVP'de değil ATV'de. ATV bu yıl kendini taktik işine kaptırdı fazlasıyla, iyi mi oldu bilemiyorum...
niye kaçsın maç kaçar anca
mehmet kusura bakma aga suskunları abartıyon ben ne zaman açsam ya biri ağlıyo ya da bağırıp çağırıyolar ki bu bağıran genelde ezelin tefosu oluyo itici olmaya başladı hep aynı oynuyo sarp akkaya
- - - Ekleme - - -
zaten olmuyo aga olan maça oluyo
kusura bakma da vadi 10-15 dk geç başlıyo en fazla taktik dediğin o ama kanal d öbgzk yi özetsiz kaç defa başlattı vadi özetsiz asla olmuyoYine KVP maçtan kaçacak diyorsun sanırım.
Gerçi suç KVP'de değil ATV'de. ATV bu yıl kendini taktik işine kaptırdı fazlasıyla, iyi mi oldu bilemiyorum...
tefo ayni hareketlerle itici ise, polatin her catismadan burnu bile kanamadan cikmasi ve be surenin 10 yili asarak tekrarlanmasi, mideni bulandirmamis hic.bu ne tutarlilik boyle
İMZAMI atarım!!!kusura bakma da vadi 10-15 dk geç başlıyo en fazla taktik dediğin o ama kanal d öbgzk yi özetsiz kaç defa başlattı vadi özetsiz asla olmuyo
- - - Ekleme - - -
polat aynı karakter ki 10 yıllık sürece baktığımızda polatın baya değiştiği ortada oyunculuk anlamında tavan yaptı artık müthiş bi oyuncu
kusura bakma da vadi 10-15 dk geç başlıyo en fazla taktik dediğin o ama kanal d öbgzk yi özetsiz kaç defa başlattı vadi özetsiz asla olmuyo
bunada imzamı atarımbu hafta perşembe zincirleme eziş var....maç kayıpı ezecek...vadi önce uek sonra maç en sonunda da hepsini ezecek...
kusura bakma da vadi 10-15 dk geç başlıyo en fazla taktik dediğin o ama kanal d öbgzk yi özetsiz kaç defa başlattı vadi özetsiz asla olmuyo
- - - Ekleme - - -
polat aynı karakter ki 10 yıllık sürece baktığımızda polatın baya değiştiği ortada oyunculuk anlamında tavan yaptı artık müthiş bi oyuncu
sen ilk kalitesiz öbgzk ye bak öyle konuş!!!Evet ayni sahneleri 100 kere oynayip , baska sahnelerden bi haber olarak oyunculuk yapmasi sonucu ; anca catisma sahnelerinde bi basari segiler
Konuyu değiştirmeyelim, KVP'nin uzun süre reklamsız aktığını kaç kere gördük bu arada maçlar karşısında.
Bunların hepsi ATV ile ilgili tabi, tekrar söylüyorum, şu an ATV'de çoğu dizi reklamsız ya da az reklamlı, ATV yayın politikası böyle.
KVP'de bir kaçış yok.
- - - Ekleme - - -
Evet ayni sahneleri 100 kere oynayip , baska sahnelerden bi haber olarak oyunculuk yapmasi sonucu ; anca catisma sahnelerinde bi basari segiler