2 Aralık 2012 Pazar Reyting Sonuçları

İmzamı Atarım(yalan dünya yorumu hariç)

planlı o kadar mükemmel pot kıramazsın

Moderatörün son düzenlenenleri:
Vadi hic bi taktik uygulaniyo. Ozeti 9.30'a kadar uzattigi gubleri unuttun , yada gecen seneki her macta yayim yapmamasi..

hiç değilse öbgzk gibi özetsiz başlamıyo öbgzk korkudan haberlerden önce başlıyo

vadide siyaset.politika,güncel olaylar,tarih,aksiyon,duygu herşey var izlemeden atmazsan seviniriz öbgzk kalite olarak ezer vadi öbgzk nin 100 gömlek üstü bi dizi
saten reytingler açıklıyor aga dizi 20 lerden 7 lere 6 lara düştü

ÖBGZ bir kez blok reklamla yayınlandı, KVP kadar uzun süre reklamsız da gitmedi, önümüzdeki haftalarda tekrar tam reklama döner diye düşünüyorum...

Bu hafta değişiklikler nedeniyle o diziler az reklamlı yayınlandı, haftaya böyle olmayacak, bunu bildiğin halde niye kozmuş gibi kullandığını anlayamadım.

ATV'ye gelirsek Huzur Sokağı'nın nerdeyse hiç reklama girmediğini söyleyebiliriz rahatlıkla, Benim İçin Üzülme de böyle(yeni olduğu için kabul edilebilir tabi), Alev Alev, HDE, Krem de böyle maalesef. ATV en çok izlenen dizisi KVP'ye bile az reklam koyuyor maç falan çıkarsa, ATV'nin artık yayın politikası olmuş reklamsızlık...

Kanal D'de reklamsız tek BBEB var, diğerleri tam reklamlı...

Neyse konuyu yine kanal yarışına getirdin takas.
Bu gidişle ikimiz de kanal fanı durumuna düşeceğiz.

planlı o kadar mükemmel pot kıramazsın

karla açtık kaaaaaarrrrla kapatalım diyo uyanık...geçenlerde atıp tutuyodu herkes bölüyo programını ben bölmüyorum diye ...demekki buda burdan kaaarr ediyor...

Moderatörün son düzenlenenleri:
endgame televizyonda en çok reklam alan dizi KURTLAR VADİSİ ona bile reklam almıyo diyon yuhh artık vadi 1 kere 1 saat reklam girmedi onda da maç başladığı an başladı reklama 10 dk da bir reklam girdi

- - - Ekleme - - -

endgame televizyonda en çok reklam alan dizi KURTLAR VADİSİ ona bile reklam almıyo diyon yuhh artık vadi 1 kere 1 saat reklam girmedi onda da maç başladığı an başladı reklama 10 dk da bir reklam girdi

- - - Ekleme - - -

öbgzk bu hafta fena ezilir biü ye geçen erken başladı reklamsız gitti zar zor geçebildi

atv nin vadinin 1 bölümü için panaya 1 milyon tl ödediğini duydum...o zaman reklamların saniye ücretini baya yüksek tutuyor atv...

aynen

en çok ciro yapan dizi kurtlar vadisi hatırlatırım

Git bak biu'nin gectigi gunun sayfasina hepinize de cvp vermisim, siZdenmi cekincem.. Ama sen fena kactin
kayiplara gomuldun
obgzk tokat yapti biu'ye

salı günü ben yokken atıp tutmuşsun bu hafta görecez bakalım

Sali kacmayinda yine