@serhatt pert @Çiğdem-Anca beraber, kanca beraber. İntihara bile el ele gideriz. O kadar seviyorum onu. @xemrexxx @serhatt @cookies @DarkLegenD @Billy Kane @sokak sanati
@serhatt pert @Çiğdem-Anca beraber, kanca beraber. İntihara bile el ele gideriz. O kadar seviyorum onu. @xemrexxx @serhatt @cookies @DarkLegenD @Billy Kane @sokak sanati
Şu pis saray entrikalarınızı benim üzerimden oynamayı kesin artık
O zaman zamanı gelince göreceksin. Aydınlanma falan da yaşayabilirsin, herşeye hazırlıklı ol.İstiyorum
Boş lafla çıkılmaz bu yola, sen düz git ben anca o yana bu yanaO zaman zamanı gelince göreceksin. Aydınlanma falan da yaşayabilirsin, herşeye hazırlıklı ol.
Bizde boş laf olmaz. İcraati de yaparız gerektiği yerde.Boş lafla çıkılmaz bu yola, sen düz git ben anca o yana bu yana
Ne söylesem aynısını söyleyip post kasıyorsunBizde boş laf olmaz. İcraati de yaparız gerektiği yerde.
Kanımı donduruyorsun... Dünyada en umrumda olmayan şeylerden biri şurda yazdığım mesaj sayısı olabilir. Post kasıyormuşum, güzel fıkra.Ne söylesem aynısını söyleyip post kasıyorsun
Güldürebildiysem ne mutluKanımı donduruyorsun... Dünyada en umrumda olmayan şeylerden biri şurda yazdığım mesaj sayısı olabilir. Post kasıyormuşum, güzel fıkra.
Bilemedim, sanki fıkranın sonu biraz klişe gibiydi.Güldürebildiysem ne mutlu
Aseratın programında bu hafta sizle ilgili bir soru ve benim traji komik açıklamam var ona da gülersinBilemedim, sanki fıkranın sonu biraz klişe gibiydi.
Hadi bakalım merak ettirdin doğrusu.Aseratın programında bu hafta sizle ilgili bir soru ve benim traji komik açıklamam var ona da gülersin