@serhatt pertAnca beraber, kanca beraber. İntihara bile el ele gideriz. O kadar seviyorum onu.@xemrexxx @serhatt @cookies @DarkLegenD @Billy Kane @sokak sanati
@serhatt pertAnca beraber, kanca beraber. İntihara bile el ele gideriz. O kadar seviyorum onu.@xemrexxx @serhatt @cookies @DarkLegenD @Billy Kane @sokak sanati
Şu pis saray entrikalarınızı benim üzerimden oynamayı kesin artık
O zaman zamanı gelince göreceksin.İstiyorum![]()
Boş lafla çıkılmaz bu yola, sen düz git ben anca o yana bu yanaO zaman zamanı gelince göreceksin.Aydınlanma falan da yaşayabilirsin, herşeye hazırlıklı ol.
![]()
Bizde boş laf olmaz. İcraati de yaparız gerektiği yerde.Boş lafla çıkılmaz bu yola, sen düz git ben anca o yana bu yana![]()
Ne söylesem aynısını söyleyip post kasıyorsunBizde boş laf olmaz. İcraati de yaparız gerektiği yerde.![]()
Kanımı donduruyorsun...Ne söylesem aynısını söyleyip post kasıyorsun![]()
Güldürebildiysem ne mutluKanımı donduruyorsun...Dünyada en umrumda olmayan şeylerden biri şurda yazdığım mesaj sayısı olabilir.
Post kasıyormuşum, güzel fıkra.
![]()
Bilemedim, sanki fıkranın sonu biraz klişe gibiydi.Güldürebildiysem ne mutlu![]()
Aseratın programında bu hafta sizle ilgili bir soru ve benim traji komik açıklamam var ona da gülersinBilemedim, sanki fıkranın sonu biraz klişe gibiydi.![]()
Hadi bakalım merak ettirdin doğrusu.Aseratın programında bu hafta sizle ilgili bir soru ve benim traji komik açıklamam var ona da gülersin![]()