Aaa güzel bi gün geçirdik ya ben keyif aldım tabi seni bilememForum içerisinde evet ama dışarda farklı sohbetler![]()
Aaa güzel bi gün geçirdik ya ben keyif aldım tabi seni bilememForum içerisinde evet ama dışarda farklı sohbetler![]()
Benle geçen zaman keyifli olur her zamanAaa güzel bi gün geçirdik ya ben keyif aldım tabi seni bilemem![]()
Keyif almadım deseydin suratına kezzap atardım Çağlayana gelip
Ayy kezzap dedin de bugün denk geldim Karadayı dizisinden bir sahneye kadının yüzüne kezzap atıyorduKeyif almadım deseydin suratına kezzap atardım Çağlayana gelip![]()
Ona mı sardınAyy kezzap dedin de bugün denk geldim Karadayı dizisinden bir sahneye kadının yüzüne kezzap atıyordu![]()
Yok YouTube da karşıma çıktıOna mı sardın![]()
Ahh paramparça efsanedir yaYok YouTube da karşıma çıktıBen Paramparça izlerdim
![]()
Ayy sanki izlememişimAhh paramparça efsanedir ya
Al izle gül biraz
1.50 DEN İTİBAREN İZLE
İzlemediğim şeyler sun Ki izleyeyim ama yeri ve zamanı geldiğindeTekrr tekrar izler gülerim![]()
Aman ne sunacam git izleİzlemediğim şeyler sun Ki izleyeyim ama yeri ve zamanı geldiğinde![]()
O sıralar hangi dziye bakıyordum acabaTam senlik diziydi oysa Ki![]()
Senle buluşsak ne konuşuruz acaba.Sılayı da pek konuşmamYani daha havadan Sudan muhabbetler ederim ama onun da konusu açılırsa tabiki konuşuruz
![]()
Senle konuşacak çok şeyimiz varSenle buluşsak ne konuşuruz acaba.![]()
Deniz'in Beş Kardeş izlediğini biliyordum ilk başta ilginç gelmişti zaten.Sonradan izledin sanırım. Oyuncular seni sarmaz normâlde, o daha ilginç. Neredeyse hepsi Leyla ile Mecnun'dan kopma. @MEnes'i de etiketleyelim de, o da görsün bu ilginçliği.![]()
Teşekkür ediyorum bu tutumuna ve bu farklı kelimeleri kullanamaya devam edeceğimi belirtmek isterim.Kelime hazineme Muhalif kelimesini kazandırdığınız için teşekkürler. Galiba inatlaşma tarzı birşeyama kullanacağımı snamıyorum
@MEnes in öğrettikleri daha kullanışlı benim için![]()
Kendini benim gibi de hissetmeye başladın ohooo.
Gece açlık başına vurdu sanırım ya da uykusuz kaldın. "Dinleyecek şarkısı kalmadı" demen gerekirken, "dinleyecek şarkı yok" diyorsun. Üstüne bir de "doğru dürüst albüm istiyorum" diyorsun, öncekileri gömüyormuşsun gibi.Dinleyecek şarkı Yok doğru dürüst albüm istiyorum![]()
O cümleden bu manayı çıkarman tamamıyla EGO'nla bağlantılıDeniz'in Beş Kardeş izlediğini biliyordum ilk başta ilginç gelmişti zaten.Ama gelişme var kendisinde yavaş yavaş hissettiriyor.
Teşekkür ediyorum bu tutumuna ve bu farklı kelimeleri kullanamaya devam edeceğimi belirtmek isterim.
Kendini benim gibi de hissetmeye başladın ohooo.Olum tamam beni kıskanıyorsun bunu biliyorum da işi ilerletmişsin iyice.
![]()
Öyle değil yani şu an tüm sanatçıların şarkılarını tükettim Sıla ilaç gibi gelirGece açlık başına vurdu sanırım ya da uykusuz kaldın. "Dinleyecek şarkısı kalmadı" demen gerekirken, "dinleyecek şarkı yok" diyorsun. Üstüne bir de "doğru dürüst albüm istiyorum" diyorsun, öncekileri gömüyormuşsun gibi.![]()