Değer kişiyse borcumuzu öderizBedel odeyeceksin
Bul atalım diyorum zaten nerenle dinliyon
Değer kişiyse borcumuzu öderizBedel odeyeceksin
Bul atalım diyorum zaten nerenle dinliyon
Onunla mı uğraşacağız şimdi
Değer kişiyse borcumuzu öderizAma ederi yok
Her zaman alıyor zaten aslanımHerkes bedel ödeyecek. Turabi bugün yine iyi gününde. Oyun aldı
Her zaman alıyor zaten aslanım
Turabi mi "tur-abi" miBorç değil haraç
Turabi mi "tur-abi" miSiz dönün en son ben veririm haraç
Temelleri bi dahaki ay atsak 2023 hedeflerine yetişirForum kusma bölgesi inşaa edilmeli.s.s
Kız hep bana karşi çıkıp sonradan katılıyorsunAbi sözü dinle diyorum sana
Turabiye laf atana olmamışı basarız iyi olmuş olmamışın geri gelmesi
Aaa Turabi hakkında ne diyorsan haklısın @Forumdash abiciğimGeçen @Forumdash bi şeyler geveliyordu onlarada diss atalım
Aaa Turabi hakkında ne diyorsan haklısın @Forumdash abiciğim
Ayy bu manyak @sokak sanati şöyle bir huyu var geçmişteki emsajlarıda bulup dis atıyor@eskici de yoldan çıkmış zaten son ara verdiğinde iyi gelmemiş ona avatara bak 😕😕😕
Ms de mi yoksa Yabancı Şarkı etkinliğinde mi orasını hatırlamıyorum birisine gıcık olup sevdiği bir şarkıcı mesajlarına taaa 1 yıl önceki falan geçmiş mesajlarını bulup tek tek dis atıyordun hangi üye oldunuda şuan hatırlamıyorumBen bugünün işini yarına bırakmam pek diss atılacaksa bugün atarim
Ms de mi yoksa Yabancı Şarkı etkinliğinde mi orasını hatırlamıyorum birisine gıcık olup sevdiği bir şarkıcı mesajlarına taaa 1 yıl önceki falan geçmiş mesajlarını bulup tek tek dis atıyordun hangi üye oldunuda şuan hatırlamıyorum
Aaa keşke yine öyle olsan böyle kabuğuna çekilmiş halinden iyidirHırslı olduğum dönem olabilir evet yapıyorum
Aaa keşke yine öyle olsan böyle kabuğuna çekilmiş halinden iyidir
Şu avatarını değiştir renklenirsin ayollForum renksiz ben değil.s.s
Turabi krala laf yokAaa Turabi hakkında ne diyorsan haklısın @Forumdash abiciğim
Ayy bu manyak @sokak sanati şöyle bir huyu var geçmişteki emsajlarıda bulup dis atıyor@eskici de yoldan çıkmış zaten son ara verdiğinde iyi gelmemiş ona avatara bak 😕😕😕
Şu an trendeyim bacımAaa Turabi hakkında ne diyorsan haklısın @Forumdash abiciğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?