Aaa ne güzel rakam tutturmuşum
senin 7 ne be?Bir ara 100 civarı yazardın. iyice saldın burayı
2 hafta paskalya tatili vesilesiyle hem konu açmada hemde mesaj yazmada gaza bastım
survivordada çene durmuyor
Lafmı attın şimdi sen bana?Paskalya tatili dinlenmek içindir, bende onu yaptım.
Bende ilk zamanlar aktif değildim. 1000 mesajı 13 ayda yazarken şimdilerde 1.haftada yazıyoruzCanım çok teşekkürler,sende iyi yazmışsın.İyiki varsın
Üye olduğum ilk zamanlar hiç yazmıyodum,sadece konuları takip ediyodum,ondan çok gerideyim
Bulurum inş. bu aktifliğimi kaybetmezsemBende ilk zamanlar aktif değildim. 1000 mesajı 13 ayda yazarken şimdilerde 1.haftada yazıyoruz
Sende bu hızla yazın 10.000 leri bulursun
Lafmı attın şimdi sen bana?
Ben iş değiştirdim ve buyüzden 1 haftalık tatil, 2 haftalık oldu
İlk hafta gezip tozdum. Geçen haftada gezdim aslında ama akşamları Survivor'unda etkisiyle bol bol çene çalıştırdımMarifetliyiz işte, her yere yetişiyoruz
o taş kafama geldi çünküBinevi.
Gez gez, tadını çıkar.
o taş kafama geldi çünkü
Havalar nihayet yeni yeni ısınmaya başladı
Artık dışarılarda gezme vakti.
Dün bir anda 17 derece oldu herkes kısa kol gezdi. Bugün yine ceketler çekildi ama
TeşekkürlerAman dikkat et.yeni işin hayırlı olsun bu arada.
Sanki İsviçre havasını anlattın.o yüzden burnum akıyor zaten.
8. mi olmuşum ben şok 😱Aaa gel ayoll özledik seninde sohbetlerini@Yiğitt @kerem standart iyi yazmışsınız sizde yine ve @destere @xemrexxx e yine geçilmiş 2 gün giren oğlana
Sende artık gaza bas @Harunnn60 bey emekli olmadın daha
8. olmak bana büyük bir şok yarattı, ben 15. falan olurum diye düşündüm. 😱 Birde 300 mesaj diyor, 125'i geçmemiştir yani. Nerden geliyor bu 300 anlamadım.
8. olmak bana büyük bir şok yarattı, ben 15. falan olurum diye düşündüm. 😱 Birde 300 mesaj diyor, 125'i geçmemiştir yani. Nerden geliyor bu 300 anlamadım.
Biraz daha gaz vereymişim yine 7. olacaktım.
Kendimi kullanılmış hissediyorum.@DarkLegenD dedikodu yapalım dedi sonra meşgulüm deyip kenara çekildiği için değişen pek birşey olmamış mesaj sayısında ama nasiplenen @Sherlock olmuşAtak yapmış baya
Sohbetini özledik vlla daha uzun süre ara verme gidene kadarHiç girmeden 16.olmuşum güzel
Senin standartında iyi mesaj sayısı cnm8. mi olmuşum ben şok 😱
Nereye gidene kadarSohbetini özledik vlla daha uzun süre ara verme gidene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?