2-8 Nisan 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
3-4 gündür yoğunum
Biraz kafadağitmak için geldim. Halledeyim işimi gelicem yine geceleri
@Çiğdem-

+500 mesaj iyi yazmışız, pek müsait olamıyorum. Geç geliyorum, sonra Survivor izle derken hafta bitiyor. Günler bitiyor.

+500 mesaj iyi yazmışız, pek müsait olamıyorum. Geç geliyorum, sonra Survivor izle derken hafta bitiyor. Günler bitiyor.
Haftalık için biraz standart görünebilir ama aylığa burunca iyi bir mesaj sayısı yakalıyorsun

yok kele bacım seni geçebiliceğimi sanmıyorum,senin kadar da yazamam benim de bi kapasitem var,ama ensende olduğumu bil her zaman
Hahha Aaa geçersende sorun yok önemli olan uyum yakalamak herşeye rağmen genel mesaj yüzdeleri iyi üyelerin

@sokak sanati hiç görünmüyorsun ama @Harunnn60 ı geçmişsin ayoll dost bu günler için

Ben bir kere yazınca @Dosi 100 kere yazıyor.
Aaa ne güzel rakam tutturmuşum

senin 7 ne be?
Bir ara 100 civarı yazardın. iyice saldın burayı

2 hafta paskalya tatili vesilesiyle hem konu açmada hemde mesaj yazmada gaza bastım

survivordada çene durmuyor

Tebrikler @serhatt
Bu şekilde devam et. Senden sadece bir kaç ay sonra üye olmuşum ama mesaj sayımızda baya fark var

Senin aktifliğin beni mutlu ediyor

@kerem o burun kıvırdığın 7.liği bile alamamışsın

@DarkLegenD dedikodu yapalım dedi sonra meşgulüm deyip kenara çekildiği için değişen pek birşey olmamış mesaj sayısında ama nasiplenen @Sherlock olmuş
Atak yapmış baya

Canım çok teşekkürler,sende iyi yazmışsın.İyiki varsın

Üye olduğum ilk zamanlar hiç yazmıyodum,sadece konuları takip ediyodum,ondan çok gerideyim