xBUGRAx
Süper Emekli
bugra
aşkın halleri nallari dikecek bugun![]()
Başladı 1 saat sonra görüşelim
bugra
evlerden biri yakında yeni bir muhtesem geliyor süper reyting alacagi kesin![]()
bugra
Başladı 1 saat sonra görüşelim
dedemin dolabi x2 olabiliriyi reyting alirsa yoklardayim
![]()
dedemin dolabı kötü değil ki hangi çocuk dizisi ab de izlenir
Ayyy hoş bulduk canııım sende benim gibi star'cı mısın ? Çooook memnun oldum![]()
evlerden biri yakında yeni bir muhtesem geliyor süper reyting alacagi kesin![]()
bugra
Yakacak Ortalığıı YakaacakkHangi gün olcak ? Perşembe 20.00 ?
Aaaa Perşembe İnsanlar Alemi varya ne vadisipersembe olmaz vadi izliyorum ins persembe olmaz cumartesi pt1e gelirse yakar geçer ortaligi pazar günüde olur pazar gecesi sinamasi sinama kalmadi cumartesi pazar liderlik kesin özgür çevik ceyda varsa o dizi tutar
dinle sevgili dedemin dolabi ab iyi malesef çok kötü focus film dizi yaptırmali foxla star
- - - Ekleme - - -
sen ben ozan admin genelde starı izlio fks14 revan revan kanald ci sonra star bunlar iyi digerleri fox kanald ci die deisior![]()
haluk var hele görürsen foxa bisi de ana avrat söver sana dikkat halukla kapısma![]()
Aaaa Perşembe İnsanlar Alemi varya ne vadisiPazar Pt1 olur umarım
Aynen özgürr çeviik ceyda ateş aşklarım yaaa
Star Tv hayatım oldu resmen 7 x 24 Staar
😛
sakamaka
balıklı dizi ve h.rolü tutu işler güçler sosyal medya destegi ile bide reytingleri orta oda iyi
yeni sezonda
küçük hesaplar ibreti ailem yayından kaldırılacaktir
çarsamba muhtesem yüzyıl cuma b.k.s salı s.b.b pazartesi h.rolü persembe cumartesi pazar günleri starin bos
persembe alirsa vadi hangi kanalda olursa onu izlicem evlerden biri kaput olur ama cumartesi pazar olursa bende izleyebilirim![]()
Pazartesi:H.r.
Salı:S.b.b.
Çarşamba: M.Y. (Hürrem ) Pt2:Eyvah düşüyorum
Perşembe😛t2: İşler Güçler
Cuma:B.K.S
C.tesi:
Pazar: Pt2: Behzat ç
Perşembe, Cumartesi Paazar Boş Ama
İffet İnsanlar Alemi ve Bir çocuk sevdim var ??
Pazar sinema sı olmaz inşallah da pazar olur ya![]()
Aaa evet. Gerçi hangi gün olursa olsun ben izlicem sizedee Şiddetle öneriyorum umarım izliyebilirsin kreysbks eylüle kadar biter 7 bölüm kaldı
21:00 - 22:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 3.88 , 2) KANALD: 3.08 , 3) SHOW: 1.79 , 4) KANAL7: 1.49 , 5) STAR: 1.47
aşkın hayalleri nalları dikti![]()
başlayalı 30 dk oldu ne bekliyorsun ki?21:00 - 22:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 3.88 , 2) KANALD: 3.08 , 3) SHOW: 1.79 , 4) KANAL7: 1.49 , 5) STAR: 1.47
aşkın hayalleri nalları dikti![]()