19 Temmuz 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Oyuncak Hikayesi 3 (TV'de İlk Kez - ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Şeflerin Düellosu (Show TV)

• Süper Dadı (TRT 1)

• Yamak Ahmet (TRT 1)

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
dedemin dolabı kötü değil ki hangi çocuk dizisi ab de izlenir

dinle sevgili dedemin dolabi ab iyi malesef çok kötü focus film dizi yaptırmali foxla star

- - - Ekleme - - -

Ayyy hoş bulduk canııım sende benim gibi star'cı mısın ? Çooook memnun oldum :)

sen ben ozan admin genelde starı izlio fks14 revan revan kanald ci sonra star bunlar iyi digerleri fox kanald ci die deisior :D :)

haluk var hele görürsen foxa bisi de ana avrat söver sana dikkat halukla kapısma :)

foxta aşkın halleri var insaf ya 70 yaşında Metin Akpınar 30 daki kızla aşk yaşıyor bunun kimin izlemesini bekliyorlar acaba

Yakacak Ortalığıı Yakaacakk :) Hangi gün olcak ? Perşembe 20.00 ?

persembe olmaz vadi izliyorum ins persembe olmaz cumartesi pt1e gelirse yakar geçer ortaligi pazar günüde olur pazar gecesi sinamasi sinama kalmadi cumartesi pazar liderlik kesin özgür çevik ceyda varsa o dizi tutar

persembe olmaz vadi izliyorum ins persembe olmaz cumartesi pt1e gelirse yakar geçer ortaligi pazar günüde olur pazar gecesi sinamasi sinama kalmadi cumartesi pazar liderlik kesin özgür çevik ceyda varsa o dizi tutar
Aaaa Perşembe İnsanlar Alemi varya ne vadisi :) Pazar Pt1 olur umarım :) Aynen özgürr çeviik ceyda ateş aşklarım yaaa :) Star Tv hayatım oldu resmen 7 x 24 Staar :D 😛

dinle sevgili dedemin dolabi ab iyi malesef çok kötü focus film dizi yaptırmali foxla star

- - - Ekleme - - -

sen ben ozan admin genelde starı izlio fks14 revan revan kanald ci sonra star bunlar iyi digerleri fox kanald ci die deisior :D :)

haluk var hele görürsen foxa bisi de ana avrat söver sana dikkat halukla kapısma :)

Fox'u kanal olarak saymıyorum ama sevenler varsa saygı duyarım tabiki bak görcen Star Tv yakında en iyi kanal olacak :)

Aaaa Perşembe İnsanlar Alemi varya ne vadisi :) Pazar Pt1 olur umarım :) Aynen özgürr çeviik ceyda ateş aşklarım yaaa :) Star Tv hayatım oldu resmen 7 x 24 Staar :D 😛

sakamaka

balıklı dizi ve h.rolü tutu işler güçler sosyal medya destegi ile bide reytingleri orta oda iyi

yeni sezonda

küçük hesaplar ibreti ailem yayından kaldırılacaktir

çarsamba muhtesem yüzyıl cuma b.k.s salı s.b.b pazartesi h.rolü persembe cumartesi pazar günleri starin bos

persembe alirsa vadi hangi kanalda olursa onu izlicem evlerden biri kaput olur ama cumartesi pazar olursa bende izleyebilirim :)

sakamaka

balıklı dizi ve h.rolü tutu işler güçler sosyal medya destegi ile bide reytingleri orta oda iyi

yeni sezonda

küçük hesaplar ibreti ailem yayından kaldırılacaktir

çarsamba muhtesem yüzyıl cuma b.k.s salı s.b.b pazartesi h.rolü persembe cumartesi pazar günleri starin bos

persembe alirsa vadi hangi kanalda olursa onu izlicem evlerden biri kaput olur ama cumartesi pazar olursa bende izleyebilirim :)

Pazartesi:H.r.
Salı:S.b.b.
Çarşamba: M.Y. (Hürrem ) Pt2:Eyvah düşüyorum
Perşembe😛t2: İşler Güçler
Cuma:B.K.S
C.tesi:
Pazar: Pt2: Behzat ç

Perşembe, Cumartesi Paazar Boş Ama
İffet İnsanlar Alemi ve Bir çocuk sevdim var ??

Pazar sinema sı olmaz inşallah da pazar olur ya :(

Son düzenleme:
Pazartesi:H.r.
Salı:S.b.b.
Çarşamba: M.Y. (Hürrem ) Pt2:Eyvah düşüyorum
Perşembe😛t2: İşler Güçler
Cuma:B.K.S
C.tesi:
Pazar: Pt2: Behzat ç

Perşembe, Cumartesi Paazar Boş Ama
İffet İnsanlar Alemi ve Bir çocuk sevdim var ??

Pazar sinema sı olmaz inşallah da pazar olur ya :(

bks eylüle kadar biter 7 bölüm kaldı

2345 de yayınlanacak rombayı işler güçlerin yerine koymuş star. daha önce aninde keşkeşke star işler güçlerin yerine ramboyu koysa demiştim. koymuşlar ama şakasına m :)))))))))))))) starın bu tutumdan dolayı tebrik ederim