19 Temmuz 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Oyuncak Hikayesi 3 (TV'de İlk Kez - ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Şeflerin Düellosu (Show TV)

• Süper Dadı (TRT 1)

• Yamak Ahmet (TRT 1)

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
yemin ederim Kötü Yol acayip kötü bir dizi fragmanına rast gelim direk kapatıyorum Fox'ta olsaydı eğer Fox Tv'den soğurdum yeminlen. Aşkın Halleri TNT'de olsun yine izlerim çünkü böyle eğlenceli bir dizi yani seviyorum o tür dizileri... Mesela Pis Yedili için TNT'de yayınlacak demişlerdi bir ara o zaman bile vazgeçmetim izlerim demiştim kanal fark etmiyor yani o nu demeye çalışıyorum :) ama Fox Tv ayrı işte seviyorum o kanalı savunuyorum.

aynı şekilde bende Star TV için senin Fox için düşündüklerini hissediyorum ama her yapımını izlemiyorum diğer kanallarda daha çok izlediğim şeyler çıkar :)

Aşkın Halleri ilk bölümü ile FOX'ta super gıttı, ılerı kı haftalarda daha da cok artacaktır.. Metin akpınar cok guseldii :) :D

Kim Milyoner olmak ister sezonu iyi acarak iki grubtada zirveyi kimseye vermemis.

Atv de yayinlanan oyuncak filmi 3 de Total de 2. AB de 3. Olarak gayet iyi gitmis. Bence atv yaz sezonunu iyi götürüyor.

Isler Gücler total de vasat kalsada AB de 3 Reytingi görerek basarili olmus.

Düsman Kardesler bu hafta ciddi bir düsüs yasamis, iku grubtada baya gerilemis bakalim haftaya toparlayabilecekmi?

Ben bilmem esim bilir de iki grubtada zirveyi zorlamis

düşman kardeşlere nolmuş öyle ya bu akdar düşüş beklemezdim bi anda