19 Temmuz 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Oyuncak Hikayesi 3 (TV'de İlk Kez - ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Şeflerin Düellosu (Show TV)

• Süper Dadı (TRT 1)

• Yamak Ahmet (TRT 1)

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Neden düşecek açıkla neden göster :)

Hayatımın Rolü - Sudan Çıkmış Balıklar yükseliyor Aşkın Halleri yükselemez mi

sudan bıkmıs balıklarla aşkın hayallerini birmi tutuyon :d :d

biri focus film imzalı :)

balıklarları geçebilecegini saniyorsan harbiden sasırmıs olmalısın :) h.rolü nüde geçemez

dunde yazdım askın hallerı berbat bır dızı ha dusman kardesler ha askın hallerı :)))) zaten bırbırlerını yemısler. askın hallerınde kadro ıyı oldugundan ılk bolumu ızleıs.

tabı 5 reytıng alan dızıye tutmaz dıyenler 2 reytıng alan dızıye tutar dıyorlar :)))
gercı fox 1 reytınglı dızılerıde yayınlıyor ya belkım ondan demıslerdır :))))

yazın tek ızledıgım dızı ısler gucler ılk bolum cok ıyıydı 2-3 kotuydu 4 bolum toparlandı espırı bakımından dunde dedım espırıler cok gızlı yapıyorlar ve dızının draması yok. neysekı meslek hıkayelerınden kurtulundu umarım guzel bır drama konussu bulunur. draması olmayan hıc bır komedı dızısı tutmaz.
rambo 4 un ızlenmesıne sasıran arkadaslar sebebı ısler guclerdır. dızı 4 haftadır rambo reklamı yapıyor :)))))

haftaya dıger rambo serılerınıde star koyasa sasırmayın derım :))) rambo serılerı totalde ıyı reytıng alıyormus:))))))))))

dunde yazdım askın hallerı berbat bır dızı ha dusman kardesler ha askın hallerı :)))) zaten bırbırlerını yemısler. askın hallerınde kadro ıyı oldugundan ılk bolumu ızleıs.

tabı 5 reytıng alan dızıye tutmaz dıyenler 2 reytıng alan dızıye tutar dıyorlar :)))
gercı fox 1 reytınglı dızılerıde yayınlıyor ya belkım ondan demıslerdır :))))

yazın tek ızledıgım dızı ısler gucler ılk bolum cok ıyıydı 2-3 kotuydu 4 bolum toparlandı espırı bakımından dunde dedım espırıler cok gızlı yapıyorlar ve dızının draması yok. neysekı meslek hıkayelerınden kurtulundu umarım guzel bır drama konussu bulunur. draması olmayan hıc bır komedı dızısı tutmaz.
rambo 4 un ızlenmesıne sasıran arkadaslar sebebı ısler guclerdır. dızı 4 haftadır rambo reklamı yapıyor :)))))

haftaya dıger rambo serılerınıde star koyasa sasırmayın derım :))) rambo serılerı totalde ıyı reytıng alıyormus:))))))))))

:d aynen sudan bıkmıs balıklar 4.32 4.69 aliyor :)

kanald programı bugun düsermi aga star atv trt stv kanal7 hepsi dini seyler koyacak :)

Aşkın Halleri ab de 3 almış ben dün demiştim 3 alır diye:) haftaya daha da artacaktır.

:d aynen sudan bıkmıs balıklar 4.32 4.69 aliyor :)

kanald programı bugun düsermi aga star atv trt stv kanal7 hepsi dini seyler koyacak :)

fazla bakamadım ama eslerın tahmınlerıne bakıyor dızı bu yarısmalar ben bıldım bılelı vardır. hatta bır ara barısmaco bıle sunmustu trt de :)))))) stv az cekmedı bu yarısmadan. ama buna ılgı duyacak kıtle yok turkıyede kanal d boyle uyduruk yarısmalarda ustune yok yok. sanslı masa sebeke 1dakıkada bılmem ne. bunlar baska kanallarda olsa ızlenmez. buda dıger kanal d showlar gıbı dusecektır. showun yarısması daha ıyı...bu 20 cıvarı her kanalda yarısma turedı gorende turk halkı yarısma delısı sanacak :)))))

Şuan Aşkın Halleri için yorum yapmak çok erken bence diziyi geç başlattılar en azından 2 hafta önce başlasaydı kendi kitlesini oluştururdu ama haftaya Kötü Yol başlayacak Kanal D harıl harıl reklamlarını yayınlıyor ve ben o diziden yazın en yüksek reytingini bekliyorum ve buda aynı zamanda rakiplerini etkileyecek ve ben en çok Aşkın Halleri etkilenir diye düşünüyorum oda yeni başladığı için haksızmıyım ?

Ha bu arada İşler Güçler'de ilk bölümüyle iyi başlamıştı ama sonradan düştü yani diziler 2. bölümüyle yükselişe geçer diye kesin bir kavramda yok maalesef .

Tamam sakin. :) Eğer reytingi yükselirse umut verir diyoruz zaten.

Kesin yükselecek diyen yok. Neden yükselmesin diyor arkadaşlar. Bu da gayet anlaşılır. Lafı şeyinden anlamamak gerek. :)

Arkadaslar ben geldim Sali,Carsamba,Persembe yoktum , tatile gitmistim , reytinglere de simdi baktim , bu arada ben Pazartesi'den - Cuma'ya kadar yine olmayacagim , yine tatile gidecegiz , gelecek hafta yine Cumartesi yapacaim yorumumu , simdiki yorumum:
Sali - Sudan Bikmis Baliklar her 2.grupta'da 4 reytingi gecmis , Star'in dizileri tuttu , ve cok basarililar , gun birincisi oluyolar , tebrik ederim.
Carsamba - Wipeout 4 ve Cocuklar Duymasin zirveyi paylasmislar , tebrik ederim.
Persembe - Milyoner her 2.grupta'da zirvede yer almis , cok basarili gitmis , cok yorum yapmiyorum , bakalim bu aksam nasil olacak Benzemez Kimse Sana her 2.grupta'da acik ara zirvede yer alir insallah.

soruma cevap verdiğin için teşekkür ederim ama bana sanki Kötü Yol Fox'ta Aşkın Halleri Kanal D'de olsa tam tersini söylersin gibi geldi de ondan sordum yani dalga geçmek amacıyla değil :)
yemin ederim Kötü Yol acayip kötü bir dizi fragmanına rast gelim direk kapatıyorum Fox'ta olsaydı eğer Fox Tv'den soğurdum yeminlen. Aşkın Halleri TNT'de olsun yine izlerim çünkü böyle eğlenceli bir dizi yani seviyorum o tür dizileri... Mesela Pis Yedili için TNT'de yayınlacak demişlerdi bir ara o zaman bile vazgeçmetim izlerim demiştim kanal fark etmiyor yani o nu demeye çalışıyorum :) ama Fox Tv ayrı işte seviyorum o kanalı savunuyorum.