Hocam Yalı Çapkını avukatı sanırım @Angelica abla Ne zaman negatif yorum yapsak karşımıza o çıkıyor, Pembe Hanım kurtar bizi Çapkınlar'dan 😂
Ekli dosyayı görüntüle 125189
Maalesef canım 3.sezonda da burdayız
Hocam Yalı Çapkını avukatı sanırım @Angelica abla Ne zaman negatif yorum yapsak karşımıza o çıkıyor, Pembe Hanım kurtar bizi Çapkınlar'dan 😂
Ekli dosyayı görüntüle 125189
Gızzz Tüm AB Sercan - Aleyna aşkını izlerken sen dizi mi izliyorsun, ne kadarrrrrrr banallllll 🤣😄🤣😄🤣😄🤣😄Tüm gruplarda yükseliş yaşamış olan tek diziye geçmiş olsun demen güldürdü
Dün Sandık Kokusuna baktım (durgun bir bölümdü, galiba düzenli izlemeyi bırakacağım)
Geceye doğru evdekiler Kızlcık Şerbeti açtılar, önceki bölümede bakmamıştım. Açıkçası eski enerjisi yok, sıkıcı geldi izlediğim kısımlar. Total kısmını belki önümüzdeki hafta kaybeder ama diğer iki grupta rakipsiz.
Yalı Çapkını erimiş Ab ve Abc1 kısmında. Haftaya eğer iyi bir Bölüm ile gelirse total grubunu alması mümkün.
Gaddar çok iyi başlamış. Dizi iyiyse ilerde zirvede olur ama kanal FOX olunca bilemedim, belli bölümler sonrası düşüş yaşıyor.
Arka Sokaklar benzer oranda ilerleyip duruyor.
Ateş Kuşları’na tebrikler, güçlü rakipler ve yeni rakipe rağmen tüm gruplarda oran yükselten tek dizi olmuş. 3 bandı aldığı sürece sezon sonunu rahat görecektir.
Speedy Sercan. 🤣Gızzz Tüm AB Sercan - Aleyna aşkını izlerken sen dizi mi izliyorsun, ne kadarrrrrrr banallllll 🤣😄🤣😄🤣😄🤣😄
Tüm gruplarda yükseliş yaşamış olan tek diziye geçmiş olsun demen güldürdü
Dün Sandık Kokusuna baktım (durgun bir bölümdü, galiba düzenli izlemeyi bırakacağım)
Geceye doğru evdekiler Kızlcık Şerbeti açtılar, önceki bölümede bakmamıştım. Açıkçası eski enerjisi yok, sıkıcı geldi izlediğim kısımlar. Total kısmını belki önümüzdeki hafta kaybeder ama diğer iki grupta rakipsiz.
Yalı Çapkını erimiş Ab ve Abc1 kısmında. Haftaya eğer iyi bir Bölüm ile gelirse total grubunu alması mümkün.
Gaddar çok iyi başlamış. Dizi iyiyse ilerde zirvede olur ama kanal FOX olunca bilemedim, belli bölümler sonrası düşüş yaşıyor.
Arka Sokaklar benzer oranda ilerleyip duruyor.
Ateş Kuşları’na tebrikler, güçlü rakipler ve yeni rakipe rağmen tüm gruplarda oran yükselten tek dizi olmuş. 3 bandı aldığı sürece sezon sonunu rahat görecektir.
Öyle bir şey yokSonunu durgun değildi yalnız bırakma bence hareketli bölümler geliyor
Hadi hadi yeme bizi. Ufaktanda olsa bir düşündün. 😅Aa hiç öyle bir düşüncem yoktu ki sadece söyledım kendi bilir 😂 @Dosi
Kızılcık Şerbeti beğenmediğiniz Yasak Elma olma yolunda emin adımlarla ilerliyor, bir süre sonra onun gibi neredeyse tamamen absürt komedi dizisi olacak. Bakalım o zaman da övecek misiniz böyle. (Biraz da ciddi dizi yorumu… ✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻)
Sen Meleği dinle, malum seneryoyu yazan ve diziyi yöneten kendisi.. Geliyor diyorsa geliyordur @DosiSonunu durgun değildi yalnız bırakma bence hareketli bölümler geliyor
Hadi hadi yeme bizi. Ufaktanda olsa bir düşündün. 😅
Sen Meleği dinle, malum seneryoyu yazan ve diziyi yöneten kendisi.. Geliyor diyorsa geliyordur @Dosi
Sonra tüm dizilerine Akın kekosunu koyardın total diziyi daha çok total yapardınKeşke yazsam daha güzel şeyler yazabilirdim
Tehlikeli sularda yüzüyorsun 😄😄 @ZeynoSonra tüm dizilerine Akın kekosunu koyardın total diziyi daha çok total yapardın
Total: 20+
AB: 0,50
ABC1: 1,00
Sonra tüm dizilerine Akın kekosunu koyardın total diziyi daha çok total yapardın
Total: 20+
AB: 0,50
ABC1: 1,00