Esaret diye günlük dizi var, Prime Time dizi oranlarına ulaşmış, dikkatimi çekti @eemre belki paylaşır...
EsaretGaddar bu kadar yoğun bir güne göre birde Muhalif Foxda olmasına rağmen gayet iyi başlamış... Benim kendi tahminim ilerleyen günlerde ABC1 kanadında Yalıyı yerinden edebilir...
Esaret diye günlük dizi var, Prime Time dizi oranlarına ulaşmış, dikkatimi çekti @eemre belki paylaşır...
Ve halkımız düşene birde ben vurayım demiş, Acunun dizi 0 oranı görmüş.
Tüm gruplarda yükseliş yaşamış olan tek diziye geçmiş olsun demen güldürdüÜst üste Gaddar izledim. Ateş Kuşlarına şimdiden geçmiş olsun.
2024 yılında birini dış görünüşü nedeniyle ötekileştirmek hiç saçma değil çünküFOX bazında Kızıl Goncalar ve Şahane Hayatım'ın açılışlarını geçemese de Gaddar zorlu güne iyi giriş yapmış. Çift hanelerle alınan zirveyi kapması çok zor (Şerbo bile üç grupta 1. olana kadar neler çekti) ama AB ve ABC1'de 2. dizi olmaması için hiçbir engel yok gibi. Yine de emin konuşmak için 2-3. haftaları görmek lazım.
Kızılcık Şerbeti'ni izleyenler genelde eski tadı alamamaktan şikayetçi ama hepsi de her hafta oturup izliyor. İnsanların merak duygusunu o kadar iyi kaşıyor ki bağımlılık yarattığı için ufak kayıplar dışında sarsılmıyor bu kıvamı tutturabilmek de önemli bir başarı.
Yalı Çapkını bir hafta Total'de düşüp AB'de yükselirken diğer hafta tam tersini yaşıyor. Onca saçmalığa rağmen hala bu diziye 8 reyting verilmesi inanılmaz.
Cidden gaddar nasıl açılış yapmışGaddar, içerdeye benziyor ben çok sevdim. Haftaya yükselecektir. 6 ve üstü reyting bekliyorum.
Hocam Yalı Çapkını avukatı sanırım @Angelica abla Ne zaman negatif yorum yapsak karşımıza o çıkıyor, Pembe Hanım kurtar bizi Çapkınlar'dan 😂Ekli dosyayı görüntüle 125186Ekli dosyayı görüntüle 125187
Kaos minibüs yolcularını almaya geldi.Binmeyen kalmasın.
Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını yüzünden birbirini yiyen forum halkının bundan amansızca zevk alması ve her cumartesi sabahı aynı sofrada buluşup burada tekrar tekrar birbirini yemesi… Fav10 ailesi, bambaşka bir aile…
@Dosi @cookies @mrt-06 @Aserat @batuhankaralar @Özgür @Angelica @Zeyno @offensive @Sherlock @xemrexxx @serhatt @eemre @Hazem @ozmoturk @Carpe Diem @Gizmen @Yakamoz-Asi @AhmetBayram @ömer karataş
Anlatsana sultanım…
Ekli dosyayı görüntüle 125188
Yiyin birbirinizi Astronot adamHaftaya Gaddar - YÇ kapışmasını şöyle izleyeceğiz, herkesi bekliyoruz
Anlam veremedigim şekilde yükselmiş ufakta olsa.. Ateş Kuşları izleyicileri beni şoşartıyor.. Ama malum sondan kacamazlar. Haftaya Gaddar yükselir ise yine aynı şeyi derim. 😅😅😅Tüm gruplarda yükseliş yaşamış olan tek diziye geçmiş olsun demen güldürdü
Dün Sandık Kokusuna baktım (durgun bir bölümdü, galiba düzenli izlemeyi bırakacağım)
Geceye doğru evdekiler Kızlcık Şerbeti açtılar, önceki bölümede bakmamıştım. Açıkçası eski enerjisi yok, sıkıcı geldi izlediğim kısımlar. Total kısmını belki önümüzdeki hafta kaybeder ama diğer iki grupta rakipsiz.
Yalı Çapkını erimiş Ab ve Abc1 kısmında. Haftaya eğer iyi bir Bölüm ile gelirse total grubunu alması mümkün.
Gaddar çok iyi başlamış. Dizi iyiyse ilerde zirvede olur ama kanal FOX olunca bilemedim, belli bölümler sonrası düşüş yaşıyor.
Arka Sokaklar benzer oranda ilerleyip duruyor.
Ateş Kuşları’na tebrikler, güçlü rakipler ve yeni rakipe rağmen tüm gruplarda oran yükselten tek dizi olmuş. 3 bandı aldığı sürece sezon sonunu rahat görecektir.
İrlanda polisiye dizisini bilmiyorsunuzAnlam veremedigim şekilde yükselmiş ufakta olsa.. Ateş Kuşları izleyicileri beni şoşartıyor.. Ama malum sondan kacamazlar. Haftaya Gaddar yükselir ise yine aynı şeyi derim. 😅😅😅
Aman yesinler birbirini.😅 Liderlikten edemedikleri dizimi izleyeceğim bugün. Çok keyifliyim. 😎 Yasemin ve Selma Çiçeğimizi izleyeyim biraz.
Bence güzel başlamış. İnsanların seveceği bir iş. Tutacaktır.Cidden gaddar nasıl açılış yapmış