19 Ocak 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 9.43 , 2) STAR: 9.11 , 3) FOX: 6.15 , 4) ATV: 2.66 , 5) SHOW: 0.95

Sayfanin refresh tusuna gelmistir, birkac kere göndermistir böylece :)

Arkadaslar Atv'de suan ne var?

23:15 - 23:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 8.5 , 2) FOX: 6.5 , 3) KANALD: 6.33 , 4) ATV: 2.04 , 5) SHOW: 1.89

Hafta sonu gerçekten izlenecek bir yapım yok. :D

aga şefkat tepeyi izle vadiden sonra en müthiş dizi kuzeyden falan kat ve kat daha güzel tavsiye ederim :D
Şefkat Tepe bu akşam reytinglere resmen şimşek çaktı helal be Kvp den sonra en güzel aksiyonu bol dizi.
aynen aga süperdi ya 2.dizim oldu tartışmasız karadayıdan çok daha güzel sakarya fırattan da süper dizi
yst reyting şifresi çoçuk bir çoçuk çıktıgı zaman reytingler tavan yapiyor acun özete çocuklari koyuyor hep akıllı adam helal olsun
aga çocukla mocukla alakası yok şefkat tepe bitti acun coştu karşısına sağlam rakip gelince acun hiçbişey yapamıyo bunu anladım bak perşembe vadi varken 10 göremiyo bugünde şefkat tepe olduğu süre içinde 10 da göremedi şf yi de geçemedi
Yalan Dünya'nın fragmanını izledim. Komedi. :D

O Ses Türkiyeye gönderme yapmışlar. :F
komedi görünce şaşırdın sanki ilginçmiş :D
Alev Alevvvvvv SoN! Rojda melekler korusundan sonra ne yapsa tutmadı.heralde çikolata dükkanından geçinio
aynı mesajı 10 kez yazıyon böyle devam edersen şikayet edecem haberin olsun dalga geçme milletle
kimse tv izlemiyo kanka bugun :D

aga şefkat tepe izledik süperdi :d

aga şefkat tepeyi izle vadiden sonra en müthiş dizi kuzeyden falan kat ve kat daha güzel tavsiye ederim :D

aynen aga süperdi ya 2.dizim oldu tartışmasız karadayıdan çok daha güzel sakarya fırattan da süper dizi

aga çocukla mocukla alakası yok şefkat tepe bitti acun coştu karşısına sağlam rakip gelince acun hiçbişey yapamıyo bunu anladım bak perşembe vadi varken 10 göremiyo bugünde şefkat tepe olduğu süre içinde 10 da göremedi şf yi de geçemedi

komedi görünce şaşırdın sanki ilginçmiş :D

aynı mesajı 10 kez yazıyon böyle devam edersen şikayet edecem haberin olsun dalga geçme milletle

aga şefkat tepe izledik süperdi :d
agaaa ben tek türkiye varken izlerdim bu tarz dizileri şivan vardı komikti artık hiç bakasım yok böle dizilere :(

Gelecek hafta Sefkat Tepe'ye baslayacagim. Cumartesi'm bitti bugün.

agaaa ben tek türkiye varken izlerdim bu tarz dizileri şivan vardı komikti artık hiç bakasım yok böle dizilere :(

aga tek türkiye nin son 2 sezonu çok çok kötüydü 1 saniye bile izlemedim ama ondan önce tam bir efsane dizidir harika müthiş bişeydi
şefkat tepe tam tersi ilk 2 sezon doğru dürüst izlemedim lazoğlu leyla vs.gibi gereksiz karakterler vardı güzel edğildi bu sene temizlik yaptılar süper bişey oldu 2.tek türkiye resmen hele bugünkü bölümü harika ötesiydi izle bence

- - - Ekleme - - -

aga tek türkiye nin son 2 sezonu çok çok kötüydü 1 saniye bile izlemedim ama ondan önce tam bir efsane dizidir harika müthiş bişeydi
şefkat tepe tam tersi ilk 2 sezon doğru dürüst izlemedim lazoğlu leyla vs.gibi gereksiz karakterler vardı güzel edğildi bu sene temizlik yaptılar süper bişey oldu 2.tek türkiye resmen hele bugünkü bölümü harika ötesiydi izle bence