- Reaksiyon puanı
- 34,892
- Puanı
- 1,061
23:00 - 23:15 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 9.43 , 2) STAR: 9.11 , 3) FOX: 6.15 , 4) ATV: 2.66 , 5) SHOW: 0.95
Alev Alevvvvvv SoN! Rojda melekler korusundan sonra ne yapsa tutmadı.heralde çikolata dükkanından geçinio
Konuya 07.00 - 17.00 arası reytingler eklendi.
Sayfanin refresh tusuna gelmistir, birkac kere göndermistir böylece
Arkadaslar Atv'de suan ne var?
Hafta sonu gerçekten izlenecek bir yapım yok.
aynen aga süperdi ya 2.dizim oldu tartışmasız karadayıdan çok daha güzel sakarya fırattan da süper diziŞefkat Tepe bu akşam reytinglere resmen şimşek çaktı helal be Kvp den sonra en güzel aksiyonu bol dizi.
aga çocukla mocukla alakası yok şefkat tepe bitti acun coştu karşısına sağlam rakip gelince acun hiçbişey yapamıyo bunu anladım bak perşembe vadi varken 10 göremiyo bugünde şefkat tepe olduğu süre içinde 10 da göremedi şf yi de geçemediyst reyting şifresi çoçuk bir çoçuk çıktıgı zaman reytingler tavan yapiyor acun özete çocuklari koyuyor hep akıllı adam helal olsun
komedi görünce şaşırdın sanki ilginçmişYalan Dünya'nın fragmanını izledim. Komedi.
O Ses Türkiyeye gönderme yapmışlar.
aynı mesajı 10 kez yazıyon böyle devam edersen şikayet edecem haberin olsun dalga geçme milletleAlev Alevvvvvv SoN! Rojda melekler korusundan sonra ne yapsa tutmadı.heralde çikolata dükkanından geçinio
kimse tv izlemiyo kanka bugun
agaaa ben tek türkiye varken izlerdim bu tarz dizileri şivan vardı komikti artık hiç bakasım yok böle dizilere
aga şefkat tepeyi izle vadiden sonra en müthiş dizi kuzeyden falan kat ve kat daha güzel tavsiye ederim
aynen aga süperdi ya 2.dizim oldu tartışmasız karadayıdan çok daha güzel sakarya fırattan da süper dizi
aga çocukla mocukla alakası yok şefkat tepe bitti acun coştu karşısına sağlam rakip gelince acun hiçbişey yapamıyo bunu anladım bak perşembe vadi varken 10 göremiyo bugünde şefkat tepe olduğu süre içinde 10 da göremedi şf yi de geçemedi
komedi görünce şaşırdın sanki ilginçmiş
aynı mesajı 10 kez yazıyon böyle devam edersen şikayet edecem haberin olsun dalga geçme milletle
aga şefkat tepe izledik süperdi
agaaa ben tek türkiye varken izlerdim bu tarz dizileri şivan vardı komikti artık hiç bakasım yok böle dizilere