19 Ocak 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Alev Alev final bölümüyle gayet iyi gitmis.

Şefkat tepe sbtdeki muhteşem gidişini tnsdede sürdürmüş ve kendi rekorumu kırmış ve 2 sıraya yerleşmiş

YST Normal
BBEB biraz fazla düşmüş
ŞefkatTepe yanılmıyorsam ilk defa 2. oldu.
Alev Alev geçen bölüme göre Final olmasına rağmen bayağı düşmüş.

Yst boşlukta coşarak 10 reytingi geçmiş şt muhteşem iş yapmış bbeb düşmüş ama yinede oranları iyi yapmış lale devri kötü gitmiş

Şefkat Tepe'ye tebrikler.Dizi çok iyi oranlar almış.
Ben aslında Lale Devri'nin yükseleceğini düşünüyordum ama aksine düşmüş.
Alev Alev ise beklediğim gibi final bölümünde düşüş yaşamış.
Ben Bilmem Eşim Bilir de düşmüş.Kanal D haftasonunlarına dizi koyabilir gibi geliyor.

Acun dün akşam çok sıkıcıydı, ona rağmen 10 almış...

Ama Acun yüzünden 1e1k yaklaşık 15 dakika geç başladı, sinirlendim! 😛

bahaneye bak boslukmus okadar kanal var boslukta hepsi yetenegimi kaçti yst her hafta 3 reyting minumum fark takıyor hafta sonlari özeti ştepe ayni

bence de boşluktan aga şefkat tepe varken hiçbişey yapamıyodu şefkat bitince 12-13 lere çıktı güçlü rakip gelince acun zayıf kalıyo bu iyice belli oldu perşembe hali ve şefkat tepe bitine kadar ki hali ortada

bence de boşluktan aga şefkat tepe varken hiçbişey yapamıyodu şefkat bitince 12-13 lere çıktı güçlü rakip gelince acun zayıf kalıyo bu iyice belli oldu perşembe hali ve şefkat tepe bitine kadar ki hali ortada

yok öyle bir dava :)

geçen hafta
[TABLE="width: 645"]
<tbody style="font-size: 12px;">[TR]
[TD]time[/TD]
[TD]End time[/TD]
[TD]Rtg%(Net)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]YETENEK SIZSINIZ TURKIYE[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]12.01.2013[/TD]
[TD]20:55:39[/TD]
[TD]23:21:00[/TD]
[TD]10,23[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]BEN BILMEM ESIM BILIR[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]12.01.2013[/TD]
[TD]19:44:22[/TD]
[TD]23:27:08[/TD]
[TD]8,06[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]YETENEK SIZSINIZ TURKIYE OZET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]12.01.2013[/TD]
[TD]19:27:20[/TD]
[TD]20:55:39[/TD]
[TD]7,71[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]SEFKAT TEPE[/TD]
[TD]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD]12.01.2013[/TD]
[TD]20:00:04[/TD]
[TD]22:11:50[/TD]
[TD]6,34[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

özeti bile geçememis

nasıl yok öyle bi dava güçlü rakip karşısında hiçbişey yapamıyo perşembe hali ortada dünde gördğk anlıklarda şefkat bitene kadar ne liderliği görebildi ne 10 reytingi ştbitince 12-13 lere çıktı

nasıl yok öyle bi dava güçlü rakip karşısında hiçbişey yapamıyo perşembe hali ortada dünde gördğk anlıklarda şefkat bitene kadar ne liderliği görebildi ne 10 reytingi ştbitince 12-13 lere çıktı

o sbt tns deil tns de 8 alamamıs 8 i görememis 7 almis

Acun bu sonuclarla gördüki kendisi Hafta Sonu iddaasiz projelere karsi rahat bir sekilde zirveyi alabiliyor ama hafta ici sansi yok. Yinede Cumartesi yine cok iyi oranlarla iki grubtada rahat bir sekilde zirvenin sahibi olmus.

Sefkat Tepe STV de tarih yazmaya devam ediyor. Imrali ile görüsmeler basladigindan beri Sakarya Firat ve Sefkat tepe gibi Terörü isleyen dizilerin oranlari artmaya basladi. Dizi Total de 2. olurken AB de de toparlamaya basladi.

Dikkat! Kanal D acilen Ben Bilmem Esim Bilir e yeni birseyler katmali cünkü yarisma yavas yavas düsmeye basladi AB de 6 Reytinge kadar gerileyen yarisma havalar isindikca 5 in altinada düsebilir.

Lale Devri dizisinde eski havasi yok! Sezon basinda Total de zirve mücadelesi veren Dizi artik yarisi epey uzaktan takip ediyor. Bu sezon sonunda kesinlikle final yapmali!

Alev Alev final Bölümü ile yine ATV yi ayakta tutmus....