19 Ocak 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şefkat Tepe uçuşlar uçuşlar bugün

diğerleri aynı zaten

FOX'ta ne var?

Saçi uzun kız isimli Elif oğlumuzun Stand up gösterinde yapılan espiriler bana cok tanıdık geldi...Özellikle eti sona bırakmak ve ıslak mendil espirileri...

Alev Alev final bölümüyle de anlık reytinglerde kendini gösteremedi.Şefkat Tepe çok başarılıydı.Acun her zaman ki gibi sonlara doğru yükseliş kazanıyor.BBEB iyi gidiyor.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'deki stand up'çı kız tv'lerin sabah kuşağını eleştirirken sadece ATV'ye çattı.Önce Müge Anlı'ya katılıp derdini anlatmaya çalışan bir bayanın rape benzeyen konuşmasını tiye aldı,ardından da Esra Erol'a katılan yaşlıların "Elektrik alamadım." deyişlerine takıldı. Aynı kişi sonradan Gülse Birsel'i öve öve bitiremedi.Kız her kanala dokunmuş oldu.

22:15 - 22:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 12.79 , 2) KANALD: 11.48 , 3) FOX: 2.72 , 4) ATV: 2.01 , 5) SMNYL TV: 1.78

Yetenekteki kız sahnede rahat ama oradan buradan faceten gördüğü esprileri yaptı

Yetenek Sizsiniz'de Elif Yaren ne yetenekli bir kizmis böyle. :)

22:15 - 22:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1)
STAR: 12.79 , 2) KANALD: 11.48 , 3) FOX: 2.72 , 4)
ATV: 2.01 , 5) SMNYL TV: 1.78

Alev Alevvvvvv SoN! Rojda melekler korusundan sonra ne yapsa tutmadı.heralde çikolata dükkanından geçinio

Yetenek Sizsiniz Türkiye'deki stand up'çı kızın giderayak dersane öğretmenine "gözünü pörtletmesin" demesi ve Acun'un öğretmenin bu söze kızabileceğini belirtmesi sonrası kızın "Dersane öğretmeni işte, ondan söylüyorum" demesi beni üzmüştür.Öğretmenlere verilen değer bu olmamalı, her şey para ve not değil.

Alev Alev de bitti maalesef.. Emegi geçenlerin ellerine saglik..