19 Ocak 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 21.4%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 15 53.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 3.6%
  • M.U.C.K. (Show)

Oy: 3 10.7%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 2 7.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 3.6%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 3 10.7%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Allah ım sana şükürler olsun vadimiz hakettiği yerde süper reytinglerle 1.olduk.vadi düşmanları ve vadi asla 1.olamaz diyenler bu sonuç size gelsin.dün 50 defa tekrarladım 1.lik kesin dedim ve haklı çıktım inşallah zirveden inmeyiz böyle bi bölümde 1.olamasaydık gerçekten yazık olacaktı ama adeta uçmuşuz.geçen hafta fatmagül yokken bide varken aldığımız reytinglerle vadi farkını ortaya koydu ve 10.yılında tnt gibi bi kanalda kanal d yi her iki gruptada geçti.işte budur

kardeş nolduuuu

HANİ DİYORLARDIKİ FATMAGÜLÜN SUÇU NE YOKLUĞUNDAN KURTLAR VADİSİ ZİRVEYİ KAPMIŞMI NEY ALLA ALLA

Fatmagülün suçu ne kurtlar vadisini çokmu etkiliyor sanki

HANİ DİYORLARDIKİ FATMAGÜLÜN SUÇU NE YOKLUĞUNDAN KURTLAR VADİSİ ZİRVEYİ KAPMIŞMI NEY ALLA ALLA

Fatmagülün suçu ne kurtlar vadisini çokmu etkiliyor sanki

vadi her zaman kendi kaderini kendi belirlemiştir.istediği zaman 1.olur

Fatmagülü At Tnt'ye bak bakalım o 10 üstü reyting alıyor mu =? Diziden tecavüz işide bitsin bak bakalım ilk 100'e girecek Mi=?

Fatmagülü At Tnt'ye bak bakalım o 10 üstü reyting alıyor mu =? Diziden tecavüz işide bitsin bak bakalım ilk 100'e girecek Mi=?

kesinlikle katılıyorum şu bölüm kanal d de olsa en az 23 reyting almazsak bişey bilmiyorum

Kacırıldi derken başına bir kaza gelir evi basılır ya vurulur işkence yaparlar falan filan ıstee..

valahı ister bıhter ister fatmagül 4 yıldır poaltı ezıyor. kvp sadece sbt de yüksek çıkıyor .. malum sbt dıgıtürk ve dsmart üyeleri alınmamış.. (trt bile kendisistemine güvenmiyor)

Kurtlar Vadisi Pusu'ya tebrikler TNT gibi bir kanalda 1.olmayı başardığı için

vadi ezdi kzbul edin

Yuh ne 4 yılı kafa gitmiş akşamdan kaldın galiba daha 2.sezon FSN dizisinin ayrıca Fatmagül Suçu Ne tecavüzü koyarsa her türlü 1.olur siz gibiler izlerse ondan sonra gelecekte ya tecavüzcü çıkarsınız yada Fatmagül
.

Ve son olarak Hayat Devam Ediyor reytinglerini kaybetti hemen yine abbas ağa gelmiş yine yatak sahnesi Fatmagülde bunun gibi

arkadaş fagmanları tık rekoru kırıyo cuma günleri çoğu kişi tarafından tartışılıyo vs vs. sen hala fatmagülün daha fazla izlendiğini mi düşünüyosun
kuran çarpsın 1 kere bile şüphe etmedim vadinin daha fazla izlendiğine ve sonunda tabloyada yansıdı.ben ülke çapında fatmagülün 6-7 reytingi geçemeyeceğine adım gibi eminim

@beyazsoy senin o Fatmagül dediğin kadın çocukken Kurtlar Vadisi vardı fazla tartışmaya gerek Vadinin kalitesini

hem sen ne 4 yılından bahsediyon vadi 2010 yılına kadar hergün 1.oluyodu

Fatmagülün suçu ne'de Öpüşmeler bilmem s*vişmeler vs vs abazalar fatma gülün suçu neyi izliyor. afedersin çoğu abaza izleyicilerin!
Aşk-ı memnu da öyleydi çoğu abazaydı ERGEN di izleyenlerin!

Kurtlar vadisi pusu nda öyle birşey yok çok güzel bir dizi yapmışlar yani 2sini bir tutmayalım lütfen

Günümüzün en iyi dizisi en namuslu dizisi KVP'dir

beyazsoy aklını başına al konuştuğumuz dizi kurtlar vadisi

Ben 6-7 reyitng olduğunuda sanmıyorum olsada Beren Saat sayesinde

Kavga etmeyecegim.
Kurtlar Vadisini tebrik ediyorum
FSN cok yakin oranlarla 2ci olmus. Gelecek hafta tekrar zirvede olur
Muck gittikce dusuyor. Diziyi cocuk dizisine cevirdiler
Kalbim 4 Mevsim iyice dusmus.

Kavga etmeyecegim.
Kurtlar Vadisini tebrik ediyorum
FSN cok yakin oranlarla 2ci olmus. Gelecek hafta tekrar zirvede olur
Muck gittikce dusuyor. Diziyi cocuk dizisine cevirdiler