19 Ocak 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 21.4%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 15 53.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 3.6%
  • M.U.C.K. (Show)

Oy: 3 10.7%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 2 7.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 3.6%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 3 10.7%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Ağzındaki sakız vardı galiba:DEn sonda Memati adama bakışını gördüğümde gelecek haftanında süper olacağını gösterdi:D

sakız değil küp şekerdi :D o değilde son sahnede polata silahı doğrulttular heyecan yine dorukta :D

vadi1.olmali yoksa sbt guvenim sarsılcak benim polat memati abdulley adamın sapısınız valla vadi tnt ucuruo persembeleri

Bence Polat yine o adamı etkisiz hale getirecektir bana sorarsanız yada İzzet ağa gelecek ve Polatın olduğunu görünce vurmazlar :)

polatın o adamı etkisiz hale getirmesi zor çünkü bayıldı ama dediğin gibi izzet ağa gelebilir.

vadi1.olmali yoksa sbt guvenim sarsılcak benim polat memati abdulley adamın sapısınız valla vadi tnt ucuruo persembeleri

Kesinlikle 1.olmalı reklamda FSN durumu nasıl diye baktım Fatmagülden sonra bir kız daha tecavüze uğramış ona yardım edecekti yani başka gül daha gelmiş:D FSN 1.olmaması lazım herkes vadiye kahvelerde filan bakıyor toplu yani tv ev hanımlarına kalıyor yoksa FSN iki kat fark atar

Kesinlikle 1.olmalı reklamda FSN durumu nasıl diye baktım Fatmagülden sonra bir kız daha tecavüze uğramış ona yardım edecekti yani başka gül daha gelmiş:D FSN 1.olmaması lazım herkes vadiye kahvelerde filan bakıyor toplu yani tv ev hanımlarına kalıyor yoksa FSN iki kat fark atar

yıne tecavuz reytıng alıolar yazıklar olsun

turkıye genelınde vadı gecmesı mumkun deıl bence fatma gulunsucune vadı daha cok ızlenıo

aga türkiye genelinde fatmagül ezilir ezilir.vadi açık ara geçer.sadece fatmagülü değil tüm dizileri geçer.bence ülkenin en çok izlediği dizi kurtlar vadisidir yıllarca.