Ağzındaki sakız vardı galibaEn sonda Memati adama bakışını gördüğümde gelecek haftanında süper olacağını gösterdi
sakız değil küp şekerdi o değilde son sahnede polata silahı doğrulttular heyecan yine dorukta
Ağzındaki sakız vardı galibaEn sonda Memati adama bakışını gördüğümde gelecek haftanında süper olacağını gösterdi
aga naptı adamlar böyle ya uçtular iyice şu bölümler showda olsa 20 reyting garantiydi.
sakız değil küp şekerdi o değilde son sahnede polata silahı doğrulttular heyecan yine dorukta
evet ama atv de olsa bile bu bölüm 17-20 reyting arasi alirdi.
Bence Polat yine o adamı etkisiz hale getirecektir bana sorarsanız yada İzzet ağa gelecek ve Polatın olduğunu görünce vurmazlar
vadi1.olmali yoksa sbt guvenim sarsılcak benim polat memati abdulley adamın sapısınız valla vadi tnt ucuruo persembeleri
fatmagul gecerse yok artık dıcem
Kesinlikle 1.olmalı reklamda FSN durumu nasıl diye baktım Fatmagülden sonra bir kız daha tecavüze uğramış ona yardım edecekti yani başka gül daha gelmiş FSN 1.olmaması lazım herkes vadiye kahvelerde filan bakıyor toplu yani tv ev hanımlarına kalıyor yoksa FSN iki kat fark atar
kesinlikle 17 banko olurdu hele kanal d de olsa düşünemiyorum
yıne tecavuz reytıng alıolar yazıklar olsun
Bahane gibi olmasın ama Showda olsa şu bölüm 17 rahat olur
sbt gore 17 alması cok zor ama star show bu kanalarda olsa 15 garantı
yıne tecavuz reytıng alıolar yazıklar olsun
Bence yarın FSN totalde geçecektir
başka türlü nasıl reyting alacaklar hep aynı yol
turkıye genelınde vadı gecmesı mumkun deıl bence fatma gulunsucune vadı daha cok ızlenıo
turkıye genelınde vadı gecmesı mumkun deıl bence fatma gulunsucune vadı daha cok ızlenıo
Aynen inşallah bunun gibi diziler dibe batarda gereksiz dizi izlemeyiz