19 Ocak 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 21.4%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 15 53.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 3.6%
  • M.U.C.K. (Show)

Oy: 3 10.7%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 2 7.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 3.6%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 3 10.7%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
sen nie üstüne alınıyon o zaman belki ben xdragxx ve takas'a söyledim :D Ayrıca ben sizden yaşcada büyüğüm ne diyim :D
Gençler tartışmayı uzatmayın gibi kelime söyledin bu konu içinde bende vardım .Nickimi söyle yeter bana

arkadaslar bu konuyu lütfen daha fazla tartismayalim saten zevkler tartisilmaz :) vadi yi begenmeyen bunu Burda yazabilir ama tabiki baskalarini kiskirtacak sekilde degil :D birde vadi ile Genis aile nin kiyaslanmasini pek dogru bulmuyorum cünkü biri aksiyon digeri komedi dizisi ama hangisi daha basarili oldu diye sorarsaniz ( reyting acisindan ) tabiki KVP.

arkadaslar bu konuyu lütfen daha fazla tartismayalim saten zevkler tartisilmaz :) vadi yi begenmeyen bunu Burda yazabilir ama tabiki baskalarini kiskirtacak sekilde degil :D birde vadi ile Genis aile nin kiyaslanmasini pek dogru bulmuyorum cünkü biri aksiyon digeri komedi dizisi ama hangisi daha basarili oldu diye sorarsaniz ( reyting acisindan ) tabiki KVP.

Bana göre hem reyting hem kalite bakımından Kurtlar Vadisi
Edit: Ben 17 yaşıma gireceğim bu Ağustosta ben 7 yaşımdaken başladı bu dizi ve şimdi kaç yaşındayım kaç oyuncular geldi geçti bunun tartışılması bile komik bu ortada kişiden kişiye değişir ama burada yok 500 çevrem var çevrede değil arkadaş:D 0 kişi izliyor Vadi demesi beni sinirlendirdi