kaçıncı sınıf he deyince insanları sinirlendiriyor musunHe Kalite gördük
sana göre şu anda behzat ç seyrediyorum en kaliteli dizilerden biri şu anda
sana göre şu anda behzat ç seyrediyorum en kaliteli dizilerden biri şu anda
kaçıncı sınıf he deyince insanları sinirlendiriyor musun
vadi'yi sevmem ben çoğu kşi gibi! sözlüklere bakabilirsiniz ve bu diziyi eleştiririm bu benim en doğal hakkım eleştirilmez bir dizi değil
vadi'yi sevmem ben çoğu kşi gibi! sözlüklere bakabilirsiniz ve bu diziyi eleştiririm bu benim en doğal hakkım eleştirilmez bir dizi değil
var ya 10 kişi eleştirirdi ama herkes benim gibi tartışmayı sevmiyor
vadi kusursuz bir dizi değil türk tv'sinin gördüğü en başarılı dizilerden ama en kalitelisinden kesinlikle değil bana göre bir daha kurtlar vadisi hakkında yorum yazarsam iki olsun
Hakemde geldi .Burada onun düşüncesine birşey diyen yok kendisi 500 kişi tuttu gitti nerede bu 500 kişi böyle yorumlar sinirlendiriyor beni kışkırtıcı mesaja girmiyor bu mesajda benim burada bunu yazmam mı kışkırtıcı mesaja giriyorya saçma saçma muhabbet ediyonuz gençler herkesin zevki farklıdır neyi tartışıyonuz siz xdragxx burda beğenmediğini ona göre kaliteli olmadığını söylüyor bunda da serbest düşüncesini söylemekte...siz beğeniyorsunuz sizde fikirlerinizi söyleyin serbest ama karşılıklı birbirinizi kıracak yere getirmeyin olayı
Hakemde geldi .Burada onun düşüncesine birşey diyen yok kendisi 500 kişi tuttu gitti nerede bu 500 kişi böyle yorumlar sinirlendiriyor beni kışkırtıcı mesaja girmiyor bu mesajda benim burada bunu yazmam mı kışkırtıcı mesaja giriyor
Edit: Hiç sevmediğim şey birisi bana gelip yiğenim,gençler demesidir