19 Ocak 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 21.4%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 15 53.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 3.6%
  • M.U.C.K. (Show)

Oy: 3 10.7%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 2 7.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 3.6%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 3 10.7%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
sana göre şu anda behzat ç seyrediyorum en kaliteli dizilerden biri şu anda:)

boşuna uğraşma xdragxx vadinin kalitesi tartışılmaz

vadi'yi sevmem ben çoğu kşi gibi! sözlüklere bakabilirsiniz ve bu diziyi eleştiririm bu benim en doğal hakkım eleştirilmez bir dizi değil

vadi'yi sevmem ben çoğu kşi gibi! sözlüklere bakabilirsiniz ve bu diziyi eleştiririm bu benim en doğal hakkım eleştirilmez bir dizi değil

Sevme zaten sana sev diyen yok eleştir istediğin gibi ama kafadan yorum atma karşında senin ilkokul çocuğu yok neymiş 500 kişi işte böyle yorum yapma.Ayrıca her dizi eleştiri yapılır ama 9 sezon sürmüş bir diziyi burada senden,Beyazsoydan başka tartışan yoksa ....:D

var ya 10 kişi eleştirirdi ama herkes benim gibi tartışmayı sevmiyor :D

Allah akıl fikir versin ne diyim vadinin neyini tartışıyorsak :D

:D vadi kusursuz bir dizi değil türk tv'sinin gördüğü en başarılı dizilerden ama en kalitelisinden kesinlikle değil bana göre bir daha kurtlar vadisi hakkında yorum yazarsam iki olsun:D

var ya 10 kişi eleştirirdi ama herkes benim gibi tartışmayı sevmiyor :D

Muhtar,Belediye Başkanı,Başbakan bile senin gibi kişiler tarafından siyaset yapmıyor.10 kişi forumdan bul gel diziyi bırakacağım ama ben buradan Geniş Aile ile Vadi Kalitesinde tartışmada rahat önde olur ama açmam çünkü 9 sezon sürmüş ve 10 rating altında inmiyen diziyi kıyaslamam ben

:D vadi kusursuz bir dizi değil türk tv'sinin gördüğü en başarılı dizilerden ama en kalitelisinden kesinlikle değil bana göre bir daha kurtlar vadisi hakkında yorum yazarsam iki olsun:D

En kalitesinden olmasa 9 sene sürmezdi:D.Zaten sen hangi diziye kaliteli diyorsan reytinglerde hüsran bir şekilde fiyasko yaşıyor :D

ya saçma saçma muhabbet ediyonuz gençler herkesin zevki farklıdır neyi tartışıyonuz siz xdragxx burda beğenmediğini ona göre kaliteli olmadığını söylüyor bunda da serbest düşüncesini söylemekte...siz beğeniyorsunuz sizde fikirlerinizi söyleyin serbest ama karşılıklı birbirinizi kıracak yere getirmeyin olayı :D

ya saçma saçma muhabbet ediyonuz gençler herkesin zevki farklıdır neyi tartışıyonuz siz xdragxx burda beğenmediğini ona göre kaliteli olmadığını söylüyor bunda da serbest düşüncesini söylemekte...siz beğeniyorsunuz sizde fikirlerinizi söyleyin serbest ama karşılıklı birbirinizi kıracak yere getirmeyin olayı :D
Hakemde geldi :D.Burada onun düşüncesine birşey diyen yok kendisi 500 kişi tuttu gitti nerede bu 500 kişi böyle yorumlar sinirlendiriyor beni kışkırtıcı mesaja girmiyor bu mesajda benim burada bunu yazmam mı kışkırtıcı mesaja giriyor
Edit: Hiç sevmediğim şey birisi bana gelip yiğenim,gençler demesidir

Hakemde geldi :D.Burada onun düşüncesine birşey diyen yok kendisi 500 kişi tuttu gitti nerede bu 500 kişi böyle yorumlar sinirlendiriyor beni kışkırtıcı mesaja girmiyor bu mesajda benim burada bunu yazmam mı kışkırtıcı mesaja giriyor
Edit: Hiç sevmediğim şey birisi bana gelip yiğenim,gençler demesidir

sen nie üstüne alınıyon o zaman belki ben xdragxx ve takas'a söyledim :D Ayrıca ben sizden yaşcada büyüğüm ne diyim :D