19 Ocak 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 21.4%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 15 53.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 3.6%
  • M.U.C.K. (Show)

Oy: 3 10.7%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 2 7.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 3.6%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 3 10.7%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
kanal d %90 kadınlara hıtap eden dızıler yapıyor bı nevı kadın kanalı arka sokak lar kesanlı alı kanıt harıc
Aynen Kadınlar hitap etmiyen dizilerde hüsrana uğradı Polisiye dizileri hariç yani Arka Sokaklar Kanıt:)

aga türkiye genelinde fatmagül ezilir ezilir.vadi açık ara geçer.sadece fatmagülü değil tüm dizileri geçer.bence ülkenin en çok izlediği dizi kurtlar vadisidir yıllarca.

hocam tnt olması dez avantaj ama ılk 3e gırer en cok ındırılen dızı behzat c vadı yuzyıl bıde tnt olması kotu ama dızı hep yakından takıp edıcem

aslinda Burda hic tartismaya bile gerek yok daha bir hafta önce kültür bakani Ertugrul günay dünyada en cok izlenen türk dizisi kurtlar vadisi dedi.

hocam tnt olması dez avantaj ama ılk 3e gırer en cok ındırılen dızı behzat c vadı yuzyıl bıde tnt olması kotu ama dızı hep yakından takıp edıcem

aga tnt de olsa bile bence en çok izlenen dizi.fragmanı 2.5 milyonu bırak 1 milyonu geçen bi dizi var mı :D behzat ç sevilen bi dizi ama vadinin yanına yaklaşamaz her açıdan :D

Bence FSN birinci KVP ikinci olur (bende KVP izliyorum). Ayrica son sahnede kerim vurulmamis olabilir, yani hayal! Bu aralar dizilerde cok yapiyorlar...

Bence FSN birinci KVP ikinci olur (bende KVP izliyorum). Ayrica son sahnede kerim vurulmamis olabilir, yani hayal! Bu aralar dizilerde cok yapiyorlar...

vadide polat vurulunca bunlar bizde aynısını yapalım demişlerdir saçma sapan dizi işte :D

şu anda fatmagülü izleyenlerin yorumlarına baktım bide vadi izleyenlerin yorumlarına baktım ve şunu söylüyorum kurtlar vadisi yarın totalde kesin 1.

Pusuyu şuanda 1.olacaktır diyorsunuz ama TNT gibi saçma bir kanalda 1.olmak kolay değil bir tarafta 15 senelik Kanal D bir tarafta 1 senelik bile olmayan TNT ben diyorum ki Vadi Totelde 2. AB de ise 3.olur bende sıkı bir vadi hayranıyım ama TNT yi beğenmiyorum Star veya Kanal D şu diziyi tekrar alsa haklısınız ama şunuda söylemessem olmaz Vadi tarihinin en güzel ilk 3 bölüme girer hee aklıma gelmişken Polat'a silah doğrultular bence orda adam öldü diye sıkmaz polat ayağa kalkar kendisi dikişini atar zaten kurşun çıktı kara mematiyi alır sonra normal bir vadi izleriz diyorum .

sonuçiarı açıklıyorum:1, kvp reyting 13 .....................ii2.fgsn reytingi 12

2 sezondur bu kadar heyecanlı bi vadi izlemedim tek kelimeyle harikaydı garanti birinci olur

Fatmagülün Suçu Ne? zirvede olacak her iki grupda da çok heyecanlı bir bölümdü. En azı 15 reyting alır.
Kurtlar Vadisi`nin de heyecanlı bir bölümü olduğunu duydum ama zirveyi alacağına inanmıyorum.
M.U.C.K dizisi başta iyi geldi ama iyice Akasya Durağına döndürdüler
Kalbim Dört Mevsim de herhalde 3-4 reyting alır