19 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 4 20.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 6 30.0%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 9 45.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 5.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 15.0%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 1 5.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 3 15.0%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Ya ne hallere dustuk fatmagulle kiyaslaniyoz sacma yalan reytingler yuzunden

o dediğin olay bi bölümlüktü vadinin kafa kesmeyle aldığı reytingler unutulmadı daha

kafa kesmeyle mi :d :d vadi nin rutin olaylarıdır onlar vadi nin derdi reyting olsa polatı vurdurur bu reytinglerde bile 1.liği alır bu çok zor değil

Fatamagülü kimler izliyor ya hala hep aynı konunun üzerinden giden bir dizi nasıl olurda bu reytingleri alabilir.Suskunlar fatmagül'den 5 kat kaliteli bir dizi ama reytingleri hak ettiği oranda değil

bakın şu lafları geçim kadınlar fatmagülü izliyomuş erkek vadiyi açar ikisi vadiyi izler bu yıllardır böyle ne teyzesi ninesi benim annemde vadiyi izler babaannemde çünkü babam izlediği için onlarda izler öyle bişey yok vadi günü kumanda erkeklerdedir

Destere seninle Benim aramda nasil bir fark varki benim gibilerin evine degilde senin gibilerinkine yerlestirecekler.

Ikincisi kardes AGB de vadi total de 8 reytinge düsmüstü, eger bir arastirirsan AGB gittikten sonra sbt de de vadi 8-9 Reytingi gördü AB de 7 reytingi gördü ama yükseldi vadi yükseldikce fgsn düstü

kafa kesmeyle mi :d :d vadi nin rutin olaylarıdır onlar vadi nin derdi reyting olsa polatı vurdurur bu reytinglerde bile 1.liği alır bu çok zor değil

Onu da baya yaptı herhalde, Vadi kendini hep tekrar mı ediyor yoksa. :D

Gerçi ben izlemiyorum,söylentiler var. :D

İnternet ile TV'nin çok alakası yok, bunu anlayalım artık, internette hakimiyet gençlerde iken, TV'de hakimiyet çoğunlukla annelerde ve bazen de babalarda. :)

Kesinlikle. Ama dikkat ediyorum her hafta aynı muhabbet. Vadi fragmanı 1 milyonu geçti herkes vadiyi konuşuyor ama fatmagülü kimse konuşmuyor fatmagülü kim izliyor diyo herkes.:D İzleniyor abi teyzeler izliyor.:D

Şiddet kıyaslaması yaparsak şiddet ile birebir bütünleşen Vadi açık ara zirvede yer alır ama bu iyi bir şey değil. :D

ne farkı var tecavüz de şiddet de gençlere-çocuklara zararlı:F etkisi arasında fark yok

vadi nin zararından çok faydası var fatmagülün ne gibi faydası var söylede bilelim vadi türkiye nin gerçeğidir bazılarının zoruna gitsede :D

Herkes kendi evine göre değerlendiremez ki sonuçta. Başka evde de kadın dırdır edip kocasına vadiyi izletmiyordur veya kocası dizi izlemiyordur. Bütün erkekler vadi izler diye bir kural mı var.:D

Suskunlar bile iyi fatmagulden ordan bile reytingin sallama oldugunu anliyoz vadi 20 den fazla almasi lazim

fatma gul tnt olsa 1 reyting alamaz vadi kanal d olsa 20 reytingi gecer

tnt de 7-8 reyting bile alabilecek yapım yok vadi farkı :D fatmgül tecavüz gazıyla kanal gazıyla şöyle böyle zar zor bu reytingleri alıyor :d :d tnt de olsa ilk 30 a giremez :d

vadi nin zararından çok faydası var fatmagülün ne gibi faydası var söylede bilelim vadi türkiye nin gerçeğidir bazılarının zoruna gitsede :D

gerçeği anlatabilir sonuçta zarar zarardır ortaokullar liseler polat kaynıyor sayesinde:F
gerçeği anlatırken gerçekliten kopan bi dizi adamlar en az 100 kurşun yrmiştir bi insan vücudu o kadar olaydan sonra yaşaamaz zaten