19 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 4 20.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 6 30.0%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 9 45.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 5.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 15.0%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 1 5.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 3 15.0%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Fatmagul yine birinci. Helal olsun. :)

Fatmagül geçen haftaya göre en az yarım reyting düştü, bu ortada.

Suskunlar Total'de yine hiç iyi değil.

Vadi ile Fatmagül arası daraldı.

saaat 23 tek star reklamdaydı. ondan kurtların ve suskunların 2yi ve 3. sırada olması normal. yarın büyük ihtimal ab de kurtlar tekli rakamlarda :)))))))))))))

Bu bolum gercekten guzeldi degil mi destere.. Tum oyuncularin puanlari 10.. Sence destere? :)

ewt sbt şikesi anlık diyolar ama hep saat basi anlik reyting yayinliyor star atv reklamdayken foxda ayni sekilde o anki reyting yayinlanio

bu arada atletico 2 valencia 1 goller gelmeye basladi

Obgzk de olduğu gibi umarım yarın 13 Ler'de cikar! Çünkü aldığı oran bana az geldi. Ben 13 lerde alicagini tahmin ediyodum 11.7 az geldi bana.. Hele ki bu bölüm için.

yasin93' Alıntı:
Beyazsoy tahminin tutmadi vadi zirveyi alamasada Mac ve suskunlara ragmen yükseldi.
bu reytinglerden yükseldiğini nasıl anladın yahu :))) bu anlık reytinglerde hepsinde maç reklamdaydı ayrıca kurtlar ab de yine tekli rakamlarda olacak :))))

suskunlar saat 23:15 den sonrada devam ediyor. bu sayede reytingi yükseltmeye çalışıyorlar :)))))))) kurtlar bitti reyting alacaklar uyanıklar ama maçı unuttular :)))))))))))))))))

Son düzenleme:
13 mü 13 alirsa asil sike yapılmıs demektir 10 11 almıs anlik reytinglerde 13e mi çıkacak

suskunlarin taktigi elinde patlicak

diğer dizilerde nasıl 11 den 13 e çıkıyorsa fatmagülde rahat çıkması lazım çıkmasa şike açıkça ortaya çıkar...

suskunlar daha üçüncü bölümde maçtan kaçmaya çalışmasıyla gözümden düştü maçtan kaçan dizi kendine güvenmiyordur seyirciye güvenmiyordur... fatmagül gibi çıkıp her hafta takır takır oynayacaklar kim öle kim kala cesur olan seyircisine güvenen kazanır ..