vadi nin zararından çok faydası var fatmagülün ne gibi faydası var söylede bilelim vadi türkiye nin gerçeğidir bazılarının zoruna gitsede
Ama dizinin başında altı çizili şekilde "Bu dizi bir hayal ürünüdür" yazıyor.
vadi nin zararından çok faydası var fatmagülün ne gibi faydası var söylede bilelim vadi türkiye nin gerçeğidir bazılarının zoruna gitsede
Destere seninle Benim aramda nasil bir fark varki benim gibilerin evine degilde senin gibilerinkine yerlestirecekler.
Ikincisi kardes AGB de vadi total de 8 reytinge düsmüstü, eger bir arastirirsan AGB gittikten sonra sbt de de vadi 8-9 Reytingi gördü AB de 7 reytingi gördü ama yükseldi vadi yükseldikce fgsn düstü
tnt olsa coktan final yapardi fa ma gul
gerçeği anlatabilir sonuçta zarar zarardır ortaokullar liseler polat kaynıyor sayesinde
gerçeği anlatırken gerçekliten kopan bi dizi adamlar en az 100 kurşun yrmiştir bi insan vücudu o kadar olaydan sonra yaşaamaz zaten
Her hafta her hafta biktim artik bu tartismadan ya Herkes begendigi diziyi izlesin olsum bitsin ama kimse sunu unutmasin vadi bir efsanedir, fenomendir nedenmi? Eger bir Dizi 10 sezon oynuyor, TNT gibi bir Kanal da oynuyor ve Türkiye nin en fazla izlenen kanalinda yayinlanan iki sezonluk dizisiyle kafa kafaya gidiyorsa daha ne söylenebilirki bunu türkiye de bir orngei daha varmi?
vadi türkiye nin gerçeğidir kabul etsende etmesende böyle
Ama dizinin başında altı çizili şekilde "Bu dizi bir hayal ürünüdür" yazıyor.
fatma gul bence tns ya artar ya azalir sabit kalma olasiligi da az var
gerçekleri kabul ediyoruz ama karakterler saçmaladı cüneyt rkın filmlerini geçtiler gta daki karakterler gibi oldular ölüler dirilirse hiç şaşmam
evet öyle yazar ama birçok olayı önceden bilmiştir siyasiler vadiyi takip ederek gündemi takip ederler eminim başbakan cumhurbaşkanı büyük devlet adamları kesinlikle vadiyi izliyolardır
Festere aciklaman icin sagol ama ben yinede reytinglerde pek birsey degisecegine inanmiyorum, tamam stv veya trt programlari düsebilir ama zirvede önemli degisiklikler olmaz bu iki Dizi hala kafa kafaya gider.
Takas devlet büyüklerinin işi gücü yok, Vadi'yi mi izleyecekler ?
Bu arada Sinegraf zamanında da senaristler aynı mıydı ?
Yine mi Vadi tartışması.Neden hep kaliteli diziler tartışılıyor anlamış değilim O değilde Vadi'nin bu bölümü çok güzeldi.Reytinglerde Vadi biraz artmış gibi